???


Whopper Stark


En jaevligt snygg bröllopsinbjudan

Blev så inspirerad i helgen på bröllopsmässan att jag googlar runt efter ännu mer tips och idéer. En grej man kan göra som inbjudan är att skicka en video, istället för ett kort. Här är en otroligt cool och påkostad inbjudning:
(Tyvärr kommer vi aldrig kunna toppa det, och varför då ens försöka?)

Grattiskort

Grattis käraste Rolf som fyller 74 år idag!
 

Söt katt + städning

Har varit på jobbet på min lediga dag för storstädning och personalmöte. Nu blir det mys innan jobb mån-tis.

Nya låtar i Rock Band

Ikväll roade vi oss med att ladda ner några nya låtar till Rock Band och körde igenom.
 
Det fanns inte jättemånga bra att välja mellan, iaf inte om man som vi inte har Rock Band 3, men vi hittade några bra:
Steady as she goes (The Racounteurs)
Wonderwall (Oasis)
Sunday morning (No Doubt)
Fell in love in with a girl (White Stripes)
Smells like teen spirit (Nirvana)
 
Tillsammans med White Wedding (Billy Idol) blev det världens kick-ass låtlista! Fett kul var det, längesen man körde seriöst. Jag fick 100% på samtliga låtar (sång) naturellement ;)

Bröllopsmässa!

Idag offrade jag min enda lediga dag för att åka till Nacka Strand och kolla på en bröllopsmässa. 200 riksdaler kostade inträdet och Nicklas var sådär måttligt sugen på att följa med, så jag gick själv. Vi har inget datum spikat alls, men man kan ju alltid få inspiration för framtiden tänkte jag!
Det var 150 utställare, jag tog visitkort från många olika stånd, allt från bröllopsfotografer till olika lokaler, folk som gör tårtor, säljer ringar, kläder, accessoarer, musiktjänster, inbjudningskort, dricka, transporter och mycket mera.
Det var kul och jag har fått en hel del idéer. Jag missade dock uppträdanden och modeshower, det hade kunnat vara skojigt. Mässan pågår imorgon också 11-17.
(Det blev lite info man fick med sig hem)

Tåårta!


Fanny är best!

(EDIT: Foto: Henrik Persson)

Torsdagsmys


Moovies!

Köpte 6 filmer för 200 kr på Ica Liljeholmen! Nice! Öppnade själv för första gången idag, det var jävligt att ställa klockan på 05.34 imorse =S. Som tur är öppnar jag så tidigt bara varannan onsdag. Det var skönt dock att komma hem 16.30 och inte 21.30..

BBQ.. whatever!


The Lost Room (2006)

Oh, vi har sett en så bra miniserie, The Lost Room. Tre delar à la 1½ timme vardera. Spänning, bra plot, bra skådisar (utom Juliana Marguiles, har aldrig gillat henne). Kommer good guy Joe klara att få tillbaka sin dotter med hjälp av den magiska nyckeln som öppnar alla dörrar och tar dig vart du vill? Vi satt klistrade i samtliga delar.
Imdb
Trailer
 

Paj-partey!

Efter jobbet i lördags gjorde jag mig iordning, mötte upp Nicklas och drog till Jonas i Spånga för paj-knytkalas.
Jag hade bakat en räkpaj och en hallon- och blåbärspaj. Till pajbuffén kom även två fetaost- och broccoli-pajer, en västerbottenpaj och en blåbärspaj. Nice nice.
Det blev även en del Rock Band 3, Beer Pong, pingis och Buzz.

To Do

Jahopp, vad är det folk gör på sina lediga dagar? Jag som brukade vara ledig hela tiden och jobba jättelite finner nu att jag istället jobbar hela tiden och är ledig lite. Är fortfarande sjuk, har två dagar på mig att bli helt frisk, sedan jobbar jag ons, tors, fre.
 
Min att-göra-lista för de här dagarna:
¤ Dricka mycket vatten
¤ Vila
¤ Se på mycket film
¤ Rita tre Burger King-serier till Kolik Förlag (måste göra det!!!!)
¤ Rita tre grattis-kort
¤ Äta god middag
¤ Mysa med Nicklas
 
Jag gillar den här bilden jag hittade på nätet, den ska jag använda mig av varje dag! (Hoppas att jag kommer längre än steg 3 idag..)
Nicklas är iväg och spelar squash, jag ser på Deep Impact. Dags att börja jobba..

Radioskugga pga sjukdom

Usch, har legat till sängs sedan i tisdags kväll med en hemsk förkylning och tillika migrän.
Mina tre lediga dagar bara försvann i ett nafs för att jag har legat och sovit. Mår lite bättre idag, tur det eftersom jag jobbar lördag och söndag. =S Första förkylningen sedan vi flyttade in i denna lägenhet, så det var ju ett tag sen sist..
 
Jag var duktig igårkväll när jag släpade mig ut i kylan med feber och frossa för att vara med på baristakursen med alla andra från jobbet. Den var i Larsberg, på Lidingö. Vi fick smaka på väldigt mycket mjölk (kursen var sponsrad av Arla), lära oss väldigt mycket om kaffe och framförallt om hur man gör den perfekta kaffen. På slutet visade kursledaren lite snygg cappuccino-konst (själv har jag inte ens lyckats med det klassiska hjärtat än.. =S). Trevligt, men kom hem rätt sent. Vi fick med oss en stor (tung) goodie bag från Arla med en massa yoghurt och grejer. Nice.
Nu dyka ner i sängen igen.

Minihelg efter lång jobbvecka

Då får man äntligen lite ledighet (dvs, imorrn är jag ledig, har jobbat hela veckan tills nu och jobbar igen måndag). Jag är färdigutbildad på nya jobbet och har jobbat min sista dag på gamla jobbet. Det kändes både härligt och tråkigt. Man ska aldrig säga aldrig, jag är välkommen tillbaka dit när jag vill. Förra gången jag slutade på BK återvände jag.. Så här såg det ut förra gången jag drog:
(Med tjejerna Helena, Ida och Anna (alla borta nu för längesen))
 
På kaféet har det bara gått bra. Jag är nu expert på kaffemaskin och gör en "grym latte", bland annat.
Trevlig stämning, underbara arbetskamrater, utmanande arbetsuppgifter. =)
Jag stängde helt själv igår (det gick kanon!) och efteråt gick jag och Nicklas på after work på O'Learys med arbetskompisarna + lite annat folk i Liljeholmens galleria. Det var asnajs! (tyvärr öppnade jag idag, så vi gick rätt tidigt)
Imorse fick jag även lära mig att öppna på morgonen, kommer få göra båda (men mest stängning) 

Robotar!

Älskar den här bilden, önskar att jag hade tid att rita något liknande! Klicka på den och försök hitta Wall-e! Vilka andra robotar känner man igen? Den var även bra att ha som inspiration till min framtidsserie ;)
 

En röd och en blå kaffe

Eftersom jag har ca 25 serier och bilder om Burger King-kunder så fortsätter dessa en tid till (på onsdagar), men självklart så håller jag redan på att samla idéer till att kunna göra en serie om kafélivet sen ;)

En framtida jul mer lättillgängligt

Nu har jag gjort så att man kan läsa serien från senaste julkalendern lättare, du hittar stripparna under kategorin "En framtida jul" eller "Julkalendern 2012", i menyn högst upp.
Jag är lite smånervös inför min första jobbvecka, Nicklas är snäll och ska laga mig pizza och vi ser på film och spelar en massa spel. Det blir mycket jobb i veckan med fyra dagar i Liljeholmen och två dagar i centralen, men veckan efter stänger BK, då blir det lugnare.

Släktträff på Fridhemsplan

Trevlig tillställning på Fridhemsplan igår när vi träffade mina halvsyskon + partners + bebisar!
Superkul att träffa de söta Amanda och Alice!

Nacka Forum

Mysigt att fira nya jobbet igår med Nickie i Nacka Forums galleria.
Först var det presentkort på Game, där blev det 4 spel. Därefter god mat på Black & Bull, därefter H&M för mig och Dressman för Nicklas. Hem och äta banana split och se på film + spela Mario och RE6. Good day!
Nu är vi off to Fridhemsplan för släktträff!

Dagens ritövning

Idag ritar vi av Marilyn Manson som fyller år. 
 
 

Jobbet är mitt!

Yay, Emma ringde idag och meddelade att jag hade fått jobbet! Wohoo!
År sjukt glad, börjar på måndag. Det är en först en vecka inlärning innan jag ska stå där helt själv för det mesta. Weee! Nu ska vi fira genom att åka till Nacka Forum och shoppa kläder och spel för våra presentkort vi fick av Peter & Kicki och därefter äta en fancy middag. Det gick ingen bra bio tyvärr, men sedan får det bli mys hemma =)

Provjobbat!

Efter att ha öppnat på BK drog jag till Liljeholmen för att provjobba på kaféet Vivels på bottenvåningen.
Träffade supertrevliga butikschefen Emma som visade mig runt. Jag kände mig som fisken i vattnet efter typ 20 minuter. Superkul var det! Det är fler personer som ska testjobba nu i veckan, jag kommer få höra på fredag om jag får jobbet. Alla håller tummarna!!!
Nu på kvällen har jag haft besök av både Felicia (som såg de två sista Harry Potter-filmerna och käkade middag här) och Peter & Kicki, som lämnade lite julklappar. Nice bice.
 

2012

Året då Nicklas kom och började jobba hos mig på Burger King, då vi flyttade, skaffade katt, jag började rita grattiskort och porträtt av kändisar som fyllde år, skrev till ett riktigt serieförlag och fick svar, Nicklas morfar Birger dog, vi följde OS, min halvbror fick dottern Alice, vi slutade spela pingis, Nicklas deltog i en stor cykeltävling, vi såg Jack White live, vi åkte på en massa kryssningar, vi såg en hel del film och spelade tv-spel, vi gick på burlesqueklubbar och nördmässor, jag hade mycket migrän och framförallt var vi väldigt mycket tillsammans.
 

Nyårslöften och såntdär

Nu är det nytt år. Vi frågade oss vad vi hoppas på med det nya året. Nicklas vill ha ett jobb på Webhallen eller Bring, jag vill slippa migrän (och ha ett nytt coolt jobb jag trivs med). Några speciella löften har vi nog inte. Här hittade jag en lista med förra årets nyårslöften:
De flesta tycker jag slog in. Inte alla ritgrejerna, och vi slutade spela pingis helt tyvärr. Situps gjorde jag kanske en gång. Men jag ska fortsätta skicka ut mina serier och rita så mycket som möjligt iaf. Vi båda ska dricka vatten oftare, jag vill försöka gå ner lite i vikt. Annars tror jag att det kommer bli ett bra år. De senaste sex har ju varit det, då jag haft Nicklas vid min sida. Varför skulle då det här bli sämre?

Nyårsafton!

För 6 år sedan var jag hemma hos en klasskompis över nyår och åt fläskfilé (väldigt tjocka skivor kommer jag ihåg), potatisklyftor man köper frysta färdiggjorda (inte lika gott som pappas!) och så kalla majskorn direkt ur en liten burk (jättekonstigt!). Där fanns också klasskompisens grumpy brorsa. Han var tyst och stod upp när vi tre spelade kort. Tydligen var han intresserad av mig redan då, men det märktes inte. Ett par månader senare blev vi tillsammans.
Igår firade vi alltså vår sjätte nyårsafton tillsammans. Vi valde att göra det hemma, ensamma, i vår nya lägenhet. Vi gjorde det mysigt och åt vår favoritkycklingrätt i ugn med bacon och riven ost på och när tolvslaget började närma sig hade jag förberett med lite snittar och andra godsaker. 
Vi hade en flaska Chapel Hill som våra tyska room mates lämnade efter burlesquefestivalen, så den korkade vi upp. Vidare bjöds det på smördegskrustader fyllda med skagenröra, hors d'oeuvres med kallrökt lax och pepparrotsost, tandpetare med ölkorv + ost och gurksnittar med räkor.
På tolvslaget stod vi inne i sovrummet och kollade på fyrverkerier. Daisy tog det ganska lugnt, låg på sängen inne med oss, men hon ville inte kolla i fönstret. Ramel var chill som vanligt, det är svårt att störa honom.
Det är tradition att spela igenom New Super Mario Bros. Wii i början på varje nytt år, så det började vi med på kvällen. Kul! Vi hann även med filmerna 2012 (jag har vägrat se den förrän 2012 år över, haha!) och Wild Wild West.
 
Det var en bra nyårsafton! *hänförd suck*