Fanny världskändis inom kort?

Ja, herregud. På lördag går Retro Gathering 2010 av stapeln! Vi har längtat i snart ett halvår.
Tokiga retronördar från hela Sverige samlas i Alviks Medborgarhus för att speltesta och sälja och visa upp prylar. AWESOME.
Det började med att Nicklas fick in mig i tidningen LEVEL, där jag ska intervjuvas på Retro-delen, med en pryl i fokus. Marcus Sjöström ska då intervjuva mig på lördag, på RG. Oj, häftigt! Kul med en tjej, tyckte de.
Sedan får jag ett mail från tv-spels-gurun Martin Lindell som frågar om inte jag (Nicklas också, men han vågade inte) ska vara med i en panel på lördagen och prata om mitt samlande! Waa! Jovisst, sa jag förstås.
Det kommer flera hundra personer, läskigt! Frågorna tar upp ungefär hur länge jag samlat, varför jag gör det, hur jag hanterar och förvarar spelen osv. Hihi, kul! Såhär står det på deras hemsida (www.retrogathering.se) om det:
Det borde räcka där med spänning, men imorse ringde Martin igen och berättade att P4 vill intervjuva mig på söndagen i deras studie. JESUS! Självklart, sa jag igen. ;)
Martin sa att jag redan var en halvkändis inom spelvärlden eftersom jag gjorde en artikel för några år sedan i SvD om retro-spel, hehe =)
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/retrospel-pa-frammarsch_206191.svd
Nu ska vi faktiskt gå på gratis-bio som Gamereactor bjudit på, filmen Buried på Park.
På tal om film så har jag bestämt att vi ska utvidga vår dvd-samling så dessa (fåniga chick flicks) dök upp idag:
(Den ena för 3 kronor, den andra för 9 kronor på Tradera)
Nicklas jobbar inte imorrn, så vi båda får vara lediga tillsammans, wii!

När man har varit ihop så länge som vi kan man läsa varandras tankar...


Dubbel jobbvecka

Nu sover Nicklas och jag har suttit och slösurfat och kollat på bloggar i 2½ timmar, för att sedan jobba som fan för att få ritat en stripp och en bild (det tog 25 minuter). Kunde jag inte bara INTE slösurfat utan börjat rita direkt..? Nu måste jag sova strax, börjar "tidigt" imorrn (11).
På träningen igår gick det svinbra, Nicklas var i grym form. Kul var det också.
Idag har vi bara fått vara med varandra två timmar eftersom jag kommer hem sent och han lägger sig tidigt! Wääää!
Sjukt stor omställning eftersom vi brukar vara med varandra 24/7. Men men.
Idag stod jag schemalagd på board yay! Vår nya arbetsledare är grym! ;)
Stod tvåa med Inna, etta med Anna, tvåa med Abu m.m.
Imorgon slutar jag 17, han 16, då får vi umgås iaf!
Nu: Zzzzzzzzzzzzz...

Lustigkurre #1


Kvällspigg ritar i köket

Igår stannade Martin och såg Transformers, som gick på tv, och åt pizza. Han lånade oss för det första en extra mobil, så nu har vi två stycken igen (den senaste månaden har vi delat på en, sjukt irriterande), och även filmen Tropic Thunder. Den avnjöt vi till makaronerna och köttbullarna idag.
Vidare har vi mest pysslat och spelat Guitar Hero idag (eller, Nicklas har). Fabbe kom förbi en sväng och skrev ut biljetterna till Irland, dit han åker imorgon. Jag försökte hålla på min underbara kladdkaka så länge jag kunde. Daamn, vad god den var. Nicklas har ätit ett par tuggor (under idel morrningar från mig), annars har jag satt i mig hela själv. Buhuu, nu är den borta =(
Nu sover duktiga Nicklas som ska upp tidigt imorgon bitti och åka till jobbet.
Själv sitter jag i köket i mörkret. Jag måste inte sova än på ett tag och så kommer det vara en hel del nu framöver.
Så jag funderade ut något jag kunde göra för mig själv vid datorn. Visst, rita kan jag göra, men jag ville göra något annat också. Jag bestämde mig för att börja spela The Sims 2, som Nicklas gav mig i födelsedagspresent. Det har varit borta länge, men som genom ett under lyckades Nicklas leta fram det (det var i förrådet av alla platser!), så det har jag spelat ett par timmar nu, och ritat samtidigt. Yay!
I spelet bor vi i en fin villa och har precis fått dottern Julia, hihi!
Imorgon är det disk, tvättid, träning (första på flera veckor, eftersom jag varit sjuk). Får se dock om Nickie orkar träna. Frågan är nu: Ska jag sitta här och rita (+ spela Sims) lite till, eller ska jag gå och lägga mig?
Tough one...

3 år hos Burger King

Igår den 25:e så hade jag jobbat exakt tre år på Burger King Sergels Torg. Det ni. Vet dock inte om jag ska skratta eller gråta...
Vi firar med lite gamla Burger King-strippar!

Busted!


Lyxbrunch!

Nicklas mamma bjöd in på trerätterslunch sådär på lördagseftermiddagen. Trevligt trevligt. Nicklas cyklade dit och jag läste serier på tunnelbanan. Såhär fint dukat i Nicklas gamla sovrum var det:
Förrätten var en liten Västerbottenpaj, gjord i muffinform. Lite skinka och körsbärstomater till. Supergott!
Varmrättten var köttfärsjärpar med stekta grönsaker, potatis och crème fraiche. Också det mycket gott!
Efterrätt: Kokossockerkaka, kan man säga. Med vispad grädde, blåbär och river blockchoklad på toppen. Vilket jättejobb av mamma Lisa! =)
Hälsa på mormor, morfar, Martin och katterna förstås.
Martin följde med oss hem och nu sitter alla och spelar Warriors of Rock. Snart käk, I'm hungry again!

Hemmaparty + födelsedag

På dagen åkte vi till arbetskamraten Vickys bostad för att passa pojkarna Gillis och Dennis.
Väl där lekte vi med en väldig massa bollar, åt pannkakor, lekte med katten (den gosigaste ever!), räddade katten från hunden, lekte med bilar, såg på barnprogram, dansade och hade skoj. Wii!
Hem ganska tidigt, nappa, handla och städa. Vid sjutiden dök Fabbe och Anders upp med kebabrullar, då satte vi på laserdiscen med en konsert med Elton John från 1976, som Anders givit Fabian som en födelsedagspresent.
Vi hade ingen present till Fabbe, men jag hade bakat en tårta till honom och vi sjöng "Ja må du leva"! =)
Innan dess hade även Jonas dykt upp och med honom ett exemplar av Guitar Hero: Warriors of Rock, som vi förstås genast testade! (Bohemian Rhapsody med Queen = epic win)
Vi körde två omgångar Beer Pong. Fabian och Beer Pong-virgin Anders i ett lag.
Vi veteraner i det andra..
Det gick inte alltför bra den där första omgången.. (den andra vann vi när de hade en kvar =S)
Erika dök upp en snabbis för att avgöra första Beer Pongomgången till deras favör och sjunga lite Lips.
Wa, vad jämnt! Fabbe till vänster, Anders till höger!

Jobbat klart

Nicklas hade en lång arbetsdag med att lyfta och demolitia skrot. Så duktig! På måndag jobbar han igen och ska skriva på papper och stuff. Wii! Det betyder att han kan komma med mig imorrn och passa pojkarna Gillis och Dennis, wohoo! Lite småpartaj imorrn här på kvällen, skojs.

Draft hemma hos oss

Idag åkte jag till Fridhemsplan direkt efter jobbet och mötte upp pojkarna Nicklas, Adam och Fabian vid pizzerian Formaggio. Där käkade vi pizza (vi tog Vesuvio, de andra Mexicana och Husets special), de är supergoda!
Efter det bestämde vi oss för att dra hem till oss för att spela draft i Magic the Gathering (för den oinvigde så är det ett slags kortspel där två personer möts med 20 i liv och har gubbar på korten som slår på varandra för att få den andra på 0 i liv).
Just "draft" betyder att vi bygger våra egna lekar på plats (istället för att man redan har en lek som man tar med sig till turneringar och stuff), och sedan möter alla alla. Flest vunna matcher vinner.
Tyvärr tog det så lång tid att vi bara hann spela två matcher. Jag mötte Nicklas (han vann med 2-1) och Fabian krossade Adam med 2-0.
Mitt i vår match ringde en polare till oss med ett jobberbjudande till Nicklas (vi har haft kontakt med honom tidigare). Nicklas ska infinna sig på Kristinebergs station imorgon klockan 07.20. Eh.. då tog Magic-spelandet slut (klockan var över 22). Istället sjöng vi ett par låtar i Lips. Fabbe var förtjust.
Nu ligger vi redan i sängen (han sover). Jag ska få upp Nicklas imorgon bitti, fixa frukost och se till att han kommer iväg. Spännande! Tyvärr så kommer hans första dagar väldigt olägligt eftersom det kommer folk som ska fixa vårt avlopp imorgon på dagen och på fredag skulle vi vara barnvakt tillsammans åt två små buspojkar! (en jobbarkompis söner). Vi hade sett fram emot det, nu måste jag vara ensam! =( Typiskt!
Men mest: Lycka till imorgon Nickie! <3

Tror medicintillverkarna att vi är dumma i huvudet eller?


Måndagen efter valet

Ja, vad ska man säga om gårdagen.. Felicia och John hade firat deras ettårsdag på en vietnamesisk restaurang på Odenplan, så de kom förbi på kvällen och drack lite champagne här och såg valvakan. Det sistnämnda var inte lika festlig som champagnen.. Andra goda nyheter strömmar in. Lagom med att jag är sjuk (och alltså inte kan jobba så mycket som jag brukar = drar in mindre pengar) så höjs vår hyra OCH ett litet trevligt brev från skattemyndigheten kommer och säger att jag måste betala 6300 kronor!
Thaat's just great! Där ryker Nicklas körkortspengar. Speaking of körkort så lånade vi Bonniers Trafikskola till PC av Peter i söndags så det har Nicklas hållit på med flitigt. Ett poäng från godkänt första gången han testade att göra provet! (utan att ha läst så värst mycket innan och inte kört något av avsnitten på cd:n) Det du!
Trots att jag behöver timmar var jag glad att jag inte jobbade idag då det var demonstration mot att SD har åkt in i riksdagen. Runt 7000 personer på plattan =S
Efter att inte jobbat på ett jäkla tag så tar jag det lugnt ikväll, packar väskan, förbereder allt inför imorrn. Vi har laddat ner ett extrakapitel till Left 4 Dead 2 som vi kommer spela i sängen, i mörkret, i pjamas innan vi ska sova. Mysigt!

Peter 51 år

Vi trotsade regnet och begav oss hem till Nicklas pappa för att fira att han nyligen fyllt år.
Där väntas man alltid av ett fint dukat bord och god mat!
Denna gång blev det någon köttgryta med ris. Man kunde toppa med tomat, jordnötter, persilja och paprika. Starkt, men gott!
Sedan följde den absolut godaste efterrätt jag någonsin smakat. Gräddbakelse med rulltårtsdeg, chokladströssel och sylt, typ? Jag åt tre. Den sista stirrade så ledsen på mig och ingen annan ville ta den! Kicki skålade och tyckte vi var duktiga som åt upp alla (varsågod sa jag)..
Martins Irish Coffee
Sjöng för födelsedagsbarnet! (Har vant mig vid att sjunga Happy Birthday, det var konstigt att höra Ja må du leva)
Pojkarna lekte med sina Iphone-liknande saker. Det var bra stämning utom att det blev lite för mycket politiska debatter. =S
Här öppnar han vår present. En bok (till den arbetslösa) med titeln "365 saker du kan göra".
Sådär småfyndiga saker med rolig text att använda när du har tråkigt.
Vi tog 00.31-tåget hem, Martin också. Först gick värdparet med oss till busshållplatsen. Kyligt ute.
Idag är det val, spännande.
De olika partierna. Idag är det val.
Nicklas ligger kvar i sängen trots att mobilen ringt 5 gånger.. Ska hoppa på honom lite nu, moahaa.

Migränmedicinen


Röstat!

Efter att inte varit ute på närmare en vecka, tog jag några stapplande steg idag för att gå till apoteket (och köpa avmaskningsmedel till stackars Sonja), köpa lunch och rösta. Yes, det är gjort!
Annars så har vi haft en total städdag. Diskat, rensat, skurat badrummet, bytt lakan, tagit ner sommarprylar i förrådet och hämtat upp duntäcket inför vintern, sopat, dammat osv. Duschat har jag gjort, gudomligt att vara ren igen, sminkad, ha lite sexigare kläder än den pjamas-liknande stass jag haft i en vecka i sträck.. Och allt detta i en ren lägenhet!
Fläskkotletter med gräddsås och kokt potatis satt inte alltför tokigt på kvällen.
Födelsedagsmiddag imorrn, annars nada i helgen. Bra, ska försöka rita lite och pyssla om Nickie Pickie.

Det är bra Helena..

Det roliga var att hon inte alls förstod varför vi skrattade åt henne när kunden gått ^^

Migrän och Bordtennis-EM

Ja, herregud. Har varit uppe sedan 7 imorse. Läser, surfar. Har inte kunnat sova de senaste 5 nätterna.
Det har varit som en parodi. Jag gjorde nyligen en seriestripp om "någon" i himlen som gav mig migrän för att det var helg och jag skulle göra massa saker. Nu känns det ännu mer som det. Jag ligger i sängen, med migrän, och plötsligt från ingenstans så blir jag jätteförkyld. Okej. Fine. Nicklas pysslar om mig och är underbar som vanligt.
Men nej! Plötsligt får jag en sådan eextrem smärta i örat. Antagligen en lättare öroninflammation (jag har fått det tidigare och har droppar mot det hemma). Ligger där på sidan med dropparna i örat och har ont. Alright. Whatever.
Från och med igår fick jag också ordentligt ont i halsen. Jag hade redan det, men nu gör det så ont att svälja att det höll mig vaken hela natten. Jag undrar om jag inte har halsfluss. Man ska ha vita prickar på mandlarna då, men jag ser inte i spegeln, måste fråga Nicklas. Samtidigt med allt det här har jag haft hosta, frossa OCH feber. Vad. Fan.
Vi ska på födelsedagsmiddag hos Nicklas pappa på lördag, men jag undrar om jag kommer vara frisk då.
Ibland tänker jag att jag aldrig kommer kunna lämna sängen igen. (Nu är jag i soffan, men still).
Nej, usch, det har varit de sjukaste jävla dygnen jag varit med om (på alla sätt).
Nicklas håller ut iaf och handlar, diskar, lagar mat, sköter mig. Vad skulle jag göra utan honom? <3
Vad har jag gjort de senaste dagarna? Legat i sängen, läst, kollat på när Nicklas spelat massor med spel.
Följer också Bordtennis-EM som nu pågår i Ostrava, Tjeckien.
Det gick faktiskt rätt bra för våra herrar. Till slut kom de på sjätte plats. I det svenska laget ingick Jens Lundquist, Pär Gerell, Robert Svensson, Mattias Karlsson och Kristian Karlsson.
För damernas lag gick det sämre, 16:e plats. Laget bestod av Matilda Ekholm, Malin Pettersson, Carina Jonsson och Michelle Quach. http://svtplay.se/v/2142015/unga_svenskor_ska_skralla_i_bordtennis-em
Följer vissa matcher live, det visas också en hel del pingis på Eurosport. Vi har tyvärr inte den kanalen, men ändå.
Tyskland och Vitryssland är i final i lag.
Har du NÅGONSIN sett en så corny reklam som kommer i början av klippet nedan?
http://www.laola1.tv/en/int/table-tennis/ettu/werner-schlager-aut-vladimir-samsonov-blr/video/233-1194-31860.html
Haha, jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser den!
Var inne på Vårdguiden (rätt mycket faktiskt) och hittade lite fakta om migrän. Interesting..
Hmm.. Stress.. Det känner jag ju aldrig av.. Nu vet jag varför jag alltid får attacken på fredagen EFTER att jobbveckan är slut.
Oregelbundna måltider..? Tja, min lunch kan vara alltifrån 11.30-15.00 och min middag äts mellan kl. 17 och 21. Det är mina enda måltider. Eller, ibland en nattmacka vid 00.00-02.30 också.
Sömnproblem har jag alltid haft, det är sjukt hett på jobbet och ljudnivån där kan bli extremt hög. Hmm..
Rödvin och ostar bryr jag mig inte om. Däremot choklad...
Haha, irriterad? Hyperaktiv? Sugen på sötsaker? Moi?
Jag ska definitivt till läkare och försöka få bättre läkemedel än de vi har. Just nu är jag dock mest bekymrad över halsen. Wicks Blå med någon jäkla honung- och äppelsmak gör inte den nytta de borde göra..
Men bekymra er nu inte över mig, det ska nog ordna sig. Har legat och tänkt ut massor med bra strippar (som jag kommer göra så fort jag blir frisk)! Take care!

Felicias födelsedagsfirande!

Jag har varit sängliggande sedan i fredags med migrän. Igår var jag tvungen att stiga upp och göra mig iordning för att fira syster Felicias födelsedag i familjelägenheten. Fint dukat när vi kom dit.
Vi lade upp våra fyra presenter och rosa rosor på presentbordet.
Födelsedagsbarnet hade beställt Petit Chouer med skagenröra och/eller rökt lax till förrätt.
Jag, den nyblivna experten på att öppna champagneflaskor (efter förra burlesqueklubben), tog hand om skumpan.
Huvudrätten var lammstek med potatisgratäng, ärtor, sky, sallad och gelé. Gott! (även om jag inte åt så mycket, har nämligen blivit förkyld OCKSÅ)
Presentöppning!
Felicias favorittårta Hallonfromagé från Stinas Bageri.
Vi sjöng "Happy Birthday"
Såg lite Youtube-klipp och pratade en hel del. Tyvärr blev min migrän jäättedålig så vi var tvungna att dra därifrån lite hastigt. Resten av kvällen spenderade jag i säng, Nicklas spelade Street Fighter 4 och Forza 3 i kolmörker och utan ljud. Idag känns huvudet bättre, men förkylningen sämre =(

Rebecca tränar (gammal serie)

En gammal serie om karaktären Rebecca (som inte är helt olik mig..).

Shoppingtur

Idag har vi varit duktiga. Efter lunchen drog vi ut på en lång promenad via Sveavägen, Fridhemsplan, S:t Eriksplan och så hem. Massor med kassar (mest med mat i) och trötta ryggar när vi kom hem.
Vi hade en romantisk fredagsmiddag på McDonalds ;)
Storasyster Felicia fyller år idag och uppträder på Debaser vid Slussen. Vi tänkte gå, men eftersom jag har huvudvärk valde vi att hyra en rysare, köpa Pringles och salsadip och ha en myskväll. Kanske poppar vi upp en av våra champagneflaskor, vi får se.

Första träningen för säsongen

Jobbade över igår, var helt slut när jag kom hem. Idag slutade jag 17, hann precis hem och käka falukorv, stekt ägg och potatis. Fabbe kom över och vi spelade en omgång Magic the Gathering (jag vann).
Nu är det höstens tider som gäller. Adam var inte där idag så jag spelade med Fabbe och Nicklas spelade med Affe. Det gick trögt och var rätt oinspirerat. Vinnarbord på slutet med Rickard och Roger också.
Sjukt segt efter träningen. Bada (duscha), rita/spela Street Fighter 4 och blogga/se valdebatt på tv.
Trött efter jobb"veckan", blir nog ingen nattmacka utan direkt i säng..

Nicklas behöver inte komplimanger..


Wave 50

Ny tjej idag, Josefine. Superduktig. Stod på board för första gången på länge, det var kul.
Nu äter vi mackor, dricker varm o'boy och ser ett "Arrested Development".
Har klarat alla achievements utom två i GoW2 idag då vi körde Horde på "Under Hill", till Wave 50. Det tog tre timmar =S Ska jobba över imorgon, men det gör ju ingenting eftersom onsdagsträningarna har slutat. Nu är det istället träning måndag och torsdag klockan 19.30.

Level 100!

FINALLY. Idag lyckades vi bli level 100 i Gears of War 2. Mycket Horde tillsammans (på Insane, vi kom till Wave 7 som högst =S), King of the Hill, Warzone.
Har tittat på Stockholms Bordtennisförbunds hemsida och hittat lagen för i år.
Såhär ser det ut för Nicklas (han kommer spela med några snubbar som heter Thomas, Christofer (Dacke), Gert och Christer):
Ser rätt bra ut, tre personer har körkort och tiderna är okej (19.00 på en fredag bara..).
Mina lag och tider ser ut sisåhär (i mitt lag spelar Fabian, Adam, Ricky och Viktor):
Right! Djurgården är min första pingisklubb (spännande att se vilka man får möta därifrån), Hammarby måste vara nya (visste inte ens att de hade en pingissektion), annars välkända lag. Däremot blir det jobbigt att ta sig kommunalt till både Lidingö, Bollmora och Tullinge (eftersom ingen i vårt lag har körkort). 19.30 på en fredag, 11.15 (!) och 17.45 på en söndag, ay caramba..
Exakta matchdatum kommer upp inom kort. Är inte jättetaggad inför säsongen tyvärr, däremot att kolla på Nicklas matcher!

Vänner som känner en..


En födelsedagsfika och en busunge

Direkt upp, göra sig iordning och dra till Sundbyberg för att fira Nicklas kusindotter Emma, som fyller 15 år.
Det firades hos kusinen Patrik och dennes tjej Milla. Kul att träffa dem, och se hur de har det!
Mormor och morfar var där, och Lisa och Martin. Emma fick biokort på 100 kr av oss.
Det bjöds på pannkakstårta, gjord av Emma, Singoallakakor, Mariland Cookies (-liknande), kanellängd, chokladpudding, och äppelpaj med vispgrädde. Uff, vad mätt man blev!
Mest kontakt fick jag med Emmas (och Tims) lillebror Viktor. En liten busunge som var alldeles bedårande! (de två timmarna). Först lekte vi, sedan han och "Rickard" (Nicklas) och till sist så klättrade han över hela Martin. <3
Hem till disk och (för Nicklas) tupplur. Spel, rita, pyssla, huvudvärk. Det rullar på.

Middag hos Lidam

Vi fick inte mycket gjort mitt på dagen. Upp sent, rester från igår, lite GoW2 + Rita.
16.34 tog vi tåg till Upplands Väsby för att äta middag hos Lisa och Adam.
Adam mötte oss vid stationen och lotsade oss genom villaområdet hem till Lisa.
Rundtur, småprat över chips och cola när Adam lagade maten.
SUPERgod lax i ugn (!) med grönsakswok, sweet chili-sås och jasminris. Eh, yummie!
Lisas berömda kladdkaka och vispad grädde till efterätt.
Myste i soffhörnan resten av kvällen. Såg flummigt Sagan-Om-Ringen-Dubbat-På-Svenska-Klipp på projektorn.
Aragorn överanvänder ordet "Dåligt", Boromir kallas "Flickan med skägg" och Frodo är på uppdrag med en kondom i fickan. Roande!
Jättebra värdpar och trevlig kväll helt enkelt!
Efter att vi kom hem hann vi med lite mer spel och rit, men nu är det läggdags då vi ska på födelsedagsfirning imorrn kl. 13.00 =S

Myspys med Sonja..?


Spelhelg..

Om någon undrar varför det är så tyst härifrån kan jag bara meddela att den här helgen får man 25 gånger XP:n på Gears of War 2.
Så, ja, det har spelats en hel del idag. Nicklas har räknat ut att vi måste få 6 800 000 i Experience för att nå Level 100. Och det är idén.
Nu har vi 1 600 000. Det kommer ta tid iaf...
Jadå, jadå, eftersom man bara kan spela en i taget så passar jag på att rita serier och bilder också. Ska lägga upp en snart. Nedan ser ni Nicklas i min jobbtröja (ja, det ÄR storlek XL).
Cola och jordgubbssnören väntar. Middag med Adam och Lisa imorrn, fördelsedagstillställning på söndag.

Kanelbullar!

Fyra av de nya tjejerna i kassan idag. Känns som om jag var överallt..
Nu är kampanjen California Whopper över, istället kom nu Spicy TenderCrisp, idag.
Med burgarna försvinner också tröjorna, kan inte säga att jag kommer sakna dem...
Nu är det Felix Kanelbullar, spel och mys!

Tre nya tjejer!

Idag var en rolig dag.
Det kom tre (!) nya tjejer idag. Jag lärde upp Silvia, och sedan Anna. Den sista tjejen heter Linnea.
Jag undervisade 8 tjejer under det första året jag jobbade på BK, sedan har jag inte lärt någon de senaste två åren så det var jättekul att visa henne kassan och att ta beställningar! Lite panikslagna var de, men duktiga. ;)
När jag kom hem vid 20-tiden var det tomt och mörkt hemma. Konstigt, var kan Nicklas vara?
Så öppnade jag datorn och såg detta:
Det kom en ny tjej i måndags och det kommer ännu en ny imorrn. Många slutar nu i höst, det är därför det är massanställning. På kvällen har vi spelat Left 4 Dead 2 och ätit kaviarmacka och sett ett Mannen från U.N.C.L.E.