Lite blandat + Eurovision-kväll!!

Vi njuter av det fina vädret när vi kan, annars äter vi god mat, tar lite äventyr, jobbar som en galning, leker med grannens nya vovve (Floki) och spelar Gears. 
Jag och mamma hade en girl's night och kollade på Eurovision i lördags. Vi hade snittar, frukt, bär, indiskt och utbytta bland annat födelsedagspresenter (och julklappar), MYSIGT!

En fin födelsedagshelg!

Darren gav mig en hel HELG med födelsedagsfirande (fyllde ju 25 år va igår, 2/5 ^^). Det började med en dag ute på stan i fredags (synd att vi missade att det var mösspåtagning och hela Medborgarplatsen var översvämmad med studenter i sina mössor...).
Och min present från Darren: En tatuering jag har velat ha sedan ca 2012 :) Stället (Swahili Bob's hette de) var bra (men rätt dyrt), jag kan rekommendera!
Mycket nöjd med resultatet :)
På lördagen var det fantastiska revbensspjäll, apelsinkokade morötter, ärtor, god sås etc.
Efterrätten var Darrens (första!) kladdkaka med melon, omnomnom!
Söndagsmorgonen: Blev väckt med bubbel och jordgubbar (och kladdkaka), NOMNOM!
På söndag kväll gick vi till en fantastisk indisk restaurang (Khushi, rekommenderar!) och åt av hjärtans lust.
Den bästa presenten är kanske att på min födelsedag kom pappa hem från sjukhuset, med bättre värden än på länge, woop woop! Här besökte jag och mamma honom på S:t Görans (har ringat in hans fönster, men man ser inte så bra att han står och vinkar...).
Nu har vi faktiskt SEMESTER i en vecka, för vi har båda jobbat alldeles för hårt på sistone, ta hand om er allihopa, smell you later!