Fanny har blivit sambo!!!

Nu har (äntligen) Darren kommit till Sverige och flyttat in med mig! Vi räknade ner dagarna (och timmarna. Och minuterna) och i måndags så var det dags! Såhär såg det ut innan han flyttade in (när jag kommit från landet med all min packning, katterna, tv:n osv):
Möblerade om och städade och gjorde jättefint innan han kom, och i måndags kom Felicia över och drack bubbel och firade, mysigt! :P Såhär ser det ut nu (innan vi ens packat upp hans grejer ordentligt, så ser lite rörigt ut igen)
Har alltså bytt plats på sängen och soffan (och arkaden och några av hyllorna). Han tycker att lägenheten är jättefin, och han ÄLSKAR Sverige, och allt med Sverige. Bokstavligen allt nytt han testar eller ser tycker han är bättre än Englands vad-det-nu-är (fast jag hade redan sagt att vårt kranvatten är bättre!)
Mötte honom vid flygplatsen med en ballong (hans flyg blev 5 timmar försenat, så jag satt på Arlanda från midnatt till 5 på morgonen ^^).
Jag hade fyllt kylen med mat och lagat några grejer innan, så vi inte behöver tänka på det first thing. Hade gjort en liten meny (för att jag är jag), så han får välja vad han vill ha för mat till varje måltid. Han tyckte att den var fin och rolig :P 
Hade köpt honom 10 stycken olika svenska öl-sorter och bad honom ge dem betyg, så här tyckte han (han sparade Kung till sist, trots att jag sa att den verkligen inte levde upp till sitt namn, och han blev minst sagt besviken på den ^^):
Annars har vi kul med god mat (han gillar min matlagning, wooohooo! Och att någon som har varit kock på flera fem-stjärniga restauranger tycker att man är bra på att laga mat är minst sagt en komplimang :P), tv-spel, kort, svensklektioner (älskar att lära honom svenska!!), Beer Pong, promenader i naturen (han är helt förundrad över alla träd och vilda harar etc.), mys etc.
Katterna älskar honom också <3
(jag vann Beer Pong)
Lovar att det kommer lite serier och roliga grejer, just nu är jag upptagen av att njuta av det här <3

Midsommarfirande!

Hade en jättetrevlig midsommar med Jophie och Jolin (Jonas + Sophie och Johan + Elin ^^)
Gratulerade till både förstnämndas giftermål och nya lägenhet. Vi satt och njöt av lite solsken på balkongen, sen åt vi supergott, drack goda drinkar, spelade "Secret Hitler" och senare Jackbox (då man loggade in med smart-devices och spelade mot varandra, mycket roligt (jag fick en låne-telefon xD))
Det var verkligen gemytligt, tack igen! <3

Glad Midsommar!!!

Hoppas att alla får en fin midsommar, jag firar nu som bäst med fantastiska Jonas, Sophie, Johan och Elin! <3

London, baby!

Har legat däckad sedan jag kom hem från London, men känner mig passande bättre lagom till midsommar. Hade en jättekul helg iaf, spelade med ett helt nytt lag (utom Owen, som följde med från laget vi spelade med i Sheffield). Resan gick bra (kul att starta kl. 3 på morgonen ^^)
Jag kom dit först, så det blev ett par timmars väntan på Victoria Coach Station.
Först kom Darren med en buss från Middlesbrough, och kort efter kom Matthew (lagkamrat) med en buss från Birmingham. Vi tre tog en pint (och en shot) för att fira (oj, så dyrt, tyckte alla).
Vi hade hyrt de billigaste rummen man kunde hitta i Chelsea, London. Definitivt ett bostadshus som gjorts om till hotell, delade badrum osv. Men helt okej var det, vi bodde på högsta våningen.
Lokalen var i anslutning till Stamford Bridge, fotbollslaget Chelseas hem-arena.
De hade en jättefin lokal med en stor scen och bar som mest används vid musikkonserter, Under the Bridge. Perfekt för detta ändamål! (och vad glada många var att det var en bar ^^)
Det var tre stationer att spela på, förutom Main stage. Denna gång slapp vi spela på stora scenen och bli till åtlöje ^^
Jag hade beställt lagtröjor till oss alla, som en överraskning. Vårt lag heter Puzzled Gaming (som Darren har foundat). De (och framförallt han) blev glada och vi kände oss coola xD
Vi var äckligt söta, alla pratade om hur gulliga och perfekta vi var för varandra, awh <3
Första matchen blir man alltid ihop-parade med något av topplagen (eftersom vi är nästan lägst rankade). Jag och Owen fick chans på revansch mot laget vi mötte första omgången i Sheffield, Odin.
Den gången fick vi spö 7-0, 7-0. Den här gången hade vi ett starkare lag och lyckades ta två rundor! Vi var jättestolta (för de är riiiktigt bra).
I loser's bracket spelade vi en match mot Invalid Esports (laget som Darren spelade i Sheffield, så han fick lite hämnd han med!). Vi spelade väldigt bra som lag och tog hela 4 rundor! 
Det låter inte jättebra, men vårt enda mål var bokstavligen att slå vårt rekord från förra turneringen (i mitt fall en runda och i Darrens fall två rundor), och det gjorde vi. Med råge.
Förutom att spela och kolla på matcher (och, för Darren, skaffa massa nya vänner) så hängde vi på hotellrummet och käkade massa god mat och spelade dryckeslekar med laget.
Vinnarna blev (som vanligt) Fable. De kom tvåa i den internationella turneringen, så det är inte konstigt. Kul i jul. 
Vi hade jättekul som lag, alla är jättetrevliga (särskilt mittenpojken): LancerQueen, Nozza, Bossman, Wxtty, sG Agonize <3
Det ENDA tråkiga med resan var att jag blev o-hordentligt magsjuk på måndagen. Fucking hell. Det sprutade ut ur alla ändar (och toaletten var två trappor ner, och det var inlagd matta, ni vill inte höra mer detaljer än så, trust me). Om vårt förhållande kan överleva det, kan det överleva allt xD
Utom det var det en jätterolig resa, kan knappt vänta till nästa EU-turnering (varken jag eller Darren har råd att åka till den internationella i New Orleans i juli, buu)

Födelsedagskort till Shane


Födelsedagsfirande!

Äntligen lyckades vi enas om ett datum att fira min 30-årsdag med familjen. Synd att jag var sjuk (har haft superont i halsen sedan London förra helgen!) och var ute på landet och fick åka in till stan och sen ut igen direkt. Still, skönt att ha det överstökat. 
Jag hade önskat mig snittar med svampstuvning till förrätt, ugnsgratinerade räkcrêpes till varmrätt och pappas goda choklad- och nöttårta till efterrätt. Nomnom.
När vi fyller jämt får vi alla en Europa-resa till valfri destination (I'm thinking Prag, Amsterdam eller kanske Polen), och fick även ett par jättefina skor av Felicia och John, och lite filmer. Nice bice.
 
Det jag älskar mest med vår familj är att vi sjunger Happy birthday i moll, det är så mycket roligare xD (vi gav mamma en version i dur efter också, för det var hon som födde barn 30 år sen)
Håller annars på med blogginlägget om London-helgen, men det tar tid eftersom jag ligger däckad för det mesta. Förhoppningsvis blir jag frisk och piggare snart. Drar in till stan med katter, tv, Xbox osv. på måndag, sen är det bara en vecka till innan Darren flyttar till Sverige, wooo!

Porträtt på en Gears-spelare


Do I have a problem..?


SOMMARLOV!!!!!

Fucking finally. Igår var absolut sista dagen i skolan. Skönt att sista kursen var en bra kurs, med en bra lärare och inte för mycket arbetsbörda. Han bjöd på fika och vi gjorde bara roliga saker sista lektionen och slutade tidigt (BRA LÄRARE). Har bara en uppgift kvar, och det är att skriva om en argumenterande text jag redan gjort, efter att ha lyssnat på feedback, den ska in tisdag.
Fick denna tröja i födelsedagspresent av Georgos (den var lite sen i posten), love it!! :P
 
Några från klassen drog och käkade sushi, jag och Georgos satte oss sedvanligt på gräset med mat, dryck och Magiclekar och hade det mysigt några timmar.
Vi konstaterade att det är helt galet att vi har pluggat 4 år!! Det känns både som en evighet, och som att vi precis började plugga. Vi kan båda konstatera att vi aldrig hade klarat oss så länge om vi inte hade haft varandra <3
"Bara" 1,5 år kvar. Nästa termin är SVA III, sen är det en jäättelång praktik ute på skola, i SVA. Och sista terminen är det C-uppsats och engelska. 
Det händer inte så mycket i sommar, jobbar lite pass som personlig assistent såklart, och så kommer Darren så fort han får sitt pass. Vi kommer mest hänga inne i stan på en filt och spela kort (och såklart inomhus och spela Xbox ^^). Georgos ska flytta till större, och jobba. Livet är härligt för oss båda just nu, vi skålade glatt i Cola Zero och kaffe.
I vanliga fall hyr jag ut min lägenhet juni-augusti och bor på landet de månaderna, så jag och Georgos brukar aldrig ses på sommaren, men eftersom jag kommer vara i stan mycket nu hoppas jag att vi ses på någon grilltillställning :)
Migränen lät sig inte vänta såklart, den slog till så fort jag kom hem igår, så har legat däckad, men nu ska jag upp och käka nånting, sen äta glass i solen. 
Hejdå SU (din fula jävla byggnad), vi ses i augusti!
 
Livet leker för tillfället, tänker ta vara på det. London nästa helg ska bli kul. Hoppas att alla får en fin sommar <3 (jag kommer såklart uppdatera bloggen och rita serier och hålla på som vanligt, jag tror Darren blir ypperligt material för kommande serier, han är jätterolig xD). Kram!