Påskledighet i Trosa!

Efter att ha bytt, och jobbat, en massa pass nu åkte vi ut med ett stort lass till landsstället igår eftermiddag. Här ska vi nu stanna i 6 dagar och ha en massa skoj!
 

Grattiskort

Grattis till halvsystern Pirre som fyller 50 idag!
Dags att gå till hennes party!

Fannicklas i tidningen!

Vilket är det där stiliga paret du ser i senaste numret av Level undrar du? Nämen, det är ju Fannicklas!
Fotade på senaste Retrogathering i Alvik. Man ska visa fram något nördigt man äger och vi valde våra Sonic-pogs (för, vad kan bli nördigare än det liksom?). Texten är lite inaktuell, men bilden är snygg iaf ;)

Gears of Waaaar!

Som ni alla ju vet så släpps Gears of War: Judgment idag. Jag är ledig, men Nicklas åkte till Gamestop i Liljeholmen och köpte vårt bokade spel innan han började jobba! Weeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Årets spelblogg!

Nu är det dags för den årliga prestigefyllda Level 7:s utmärkelser i olika kategorier; Bästa speltidning 2012, bästa spelskribent 2012 osv. Jonas blogg har blivit nominerad till bästa spelblogg! Exciting! Har redan varit inne och röstat. Hoppas att han eller Angelica & Nikkes blogg vinner!
Vill du också rösta går du in här

Tydligen en öm tå..


Stor katt!

Jämförde två likadana foton från när vi precis fått Daisy och ett taget igår, hon har verkligen blivit större, nu får hon knappt plats på samma avsats i katt-trädet!
They grow up so fast :')

Meanwhile hemma hos Fannicklas


Grattiskort

Grattis Adam som fyller 25 idag!

Parmiddag!

Trevligt att ha Jophie (Jonas och Sophie) över på middag på lördagskvällen (skynda sig hem efter jobbet och sätta in lergrytan och potatisgratängen i ugnen bara!). De stod för för- och efterrätt och vi stod för varmrätten.
Vi spelade mitt hemgjorda parspel (med lånad spelplan från befintligt spel). Efterrätten: Hembakade chokladmuffins och små panna cottor, supergott!
Efter spelet försökte Jonas slå sitt rekord i Donkey Kong (good luck with that!), och så såg vi Despicable Me innan de hann med 00.35-tåget. Typiskt lyckad kväll! Synd bara att man skulle upp och öppna på jobbet nästa morgon, men det gick bra det med. Fick ju besök av både Nicklas och Jophie på dagen ;)

Nicklas börjar jobba igen!

I måndags åkte Nicklas till BK igen efter renoveringen. De hade redan bestämt att de skulle öppna 15/3, men det fanns mycket att göra innan dess!
Nicklas hjälpte till att få stället iordning och på fredagen lyckades de faktiskt ställa upp dörrarna för kunderna. Han jobbade 10½ timme första dagen, stackarn. Nu jobbar vi alltså båda två, huur ska det gå med disken och tvätten nu när jag har förlorat min hemmaman..? :)

Snuskig kylpoesi

Hittade denna lilla pratbubbla till Mario jag hittade på vår kyl efter att gänget varit här och spelar Rock Band i fredags.
Vem vare som fucking skrev? :)

Grattis pappa!

Världens bästa pappa fyller år idag!

Mys-onsdag

Nicklas jobbade och gymmade så jag och Felicia hängde hemma hos oss. Vi åt tårta, gick på långpromenad och tränade hårt, gjorde massa bra övningar, såg film, käkade god fisk till middag. Mys!

I'll just type it up on my invisible typewriter..


Svårt att tvätta händerna ibland..

Tog hem tre tårtor idag från jobbet. So much for that diet..

Rock Band/Achievements/Häng/Drink/Party-afton

Bilder från i fredags, när vi samlade några stycken hos oss för att klara diverse achievements i Rock Band/Guitar Hero. Vi kombinerade detta med trevligt sällskap, avancerade snacks, Buzz, Beer Pong, spel på arkaden och goda Cointreau-drinkar från mitt lilla drinkhäfte.
Vi klarade tre achievements, wohoo!
Tack för hjälpen, och framförallt för en sjukt trevlig kväll, alla inblandade!

Internationella kvinnodagen

Grattis medsystrar på vår dag! Jag firar genom att bjuda över lite folk och köra Rock Band-kväll här hemma! (jag, en tjej till och, öh.. sju killar..)
 

5 år!

Idag är det exakt fem år sedan jag började rita serier om mig och Nicklas. Till en början kallade jag serien "Nick the Dick and I" (Nicklas smeknamn i min familj). Kolla vad kort hår jag hade i min allra första serie:
Största skillnaden mot idag är nog gråskalan, skuggor, men även att jag målar bättre, helt enkelt. Anatomin är snyggare och jag kan måla profiler idag, typ iaf. 

På tal om nötter..


Filmserie #16

Wohoo, dags för en filmserie, det var ett tag sedan.

Fröken Frauke Presenterar Weimar Cabaret 2/3 - 13

Wow, vilken kväll det blev! Först till Jonas för Frauke-förfest i Spånga. Där drack jag öl i martini-glas, vi körde Johans eminenta filmmusikquiz, spelade en Rock Band-låt, drack tequila och spelade Beer Pong.
 
(mitt lag förlorade =S)
Vi drog till klubben vid 21.15, missade tyvärr ett pendeltåg och fick vänta en halvtimme. Till slut var vi dock framme på Nalen!
Fantastiska nummer, trevliga människor, bra musik. Längtar tills nästa klubb 25 maj!

Namngivningsceremoni

 Vi åkte till brorsan Alex för att fira att hans yngsta dotter Alica har fått sitt namn! Åh, så söt hon är! Och såklart också storasyster Amanda (och stora storasyster Alexandra som själv ska få baby snart! <3)
Jättekul att träffa alla och äta en massa tårtor!
Presenter är kul!
Sedan rusa iväg för att byta om och gå på burlequeklubb på kvällen!

Om nom