Jobb, Avatar + spel- och lekkväll!

Bytte skift med Maria (som bara jobbar i kök) och trodde att jag skulle få stå på board. Men icke. Bara kassa idag. Ass-hole-day apparently. Åt matlåda med spagetti och köttfärs till lunch. Klockan 17 kom Nicklas, Fabian, Tina och Anders till mitt jobb, och vi käkade mat där.

Därefter var det Avatar. Jag var tvungen att ta reda på vad all the fuss was about liksom.
I must say, tyvärr, att jag inte var så imponerad..
Alltså, 3D var ju rätt coolt, men filmen var a-halldeles för lång!
Dom drog ut allt i det oääändliga! Först efter 1½ timme kom man in i det och det blev lite action!
Nej, den kommer jag inte se om (på ett jävla tag iaf..). Tina grät tre gånger, jag grät endast en. Men till slut så ger jag ändå filmen 3 av 5 möjliga



Jag tyckte om mina nya glasögon iaf.. =P

Hem till oss och spela Rock Band Beatles istället!


Måste ju även ha en liten fyllelek. Vända upp korten på en kortlek och varje siffra har en innebörd. Några nykomlingar bara, såsom Sing Star-duell!


Jag och Fabian möttes med den prestigefyllda "En helt ny värld" . Han Jasmin, jag Aladdin.

De gick vid 2-tiden. Det var en trevlig kväll!

Det känns som att jag kommer bli förkyld, har ont i halsen bland annat. Kan bero på att det var svinkallt i kassan idag. Min näsa rann och och det kom DIMMA ur min mun! Efter ett par timmar fick jag ta på mig en jättestor ful gammal kofta.. Jag var väldigt snygg =D
Nu ska vi sova!


Spånga Poker Night!

Det var dags igen för en pokerkväll i gott sällskap i Spånga! Trots att båda haft ont i huvudet och legat och gömt oss under en filt hela dagen drog vi oss ut i kylan och åkte till Jonas.

Inte lika många som förra gången, in fact, fyra personer allt som allt. Lättare att vinna alltså! =D (Men också, färre priser att vinna..)


Första omgången vann ingen mindre än JAG!
Äntligen fick jag tillbaka guldmedaljen från förra gången!

Min vinst bestod av tre tjugolappar, en paradisask, ett paket cigaretter, ca 11 kronor i småpengar och boken "Fans" av Fredrik Strage.


Andra omgången gick värre. Mycket värre. Jag åkte ut långt före de andra och spelade istället Rock Band Beatles på Playstation 3. Därefter kom Nicklas. Vi gick till pendeltåget innan de andra spelat klart.

Men jag fick det här MMS:et (så Jonas har ännu en gång tillskansat sig medaljen..) =D

Hem till Odenplan, käka fyllesnacks i form av en korv och hem och blogga! ;)

Ska jobba imorrn klockan 11 istället för Maria, som ska fira Australiens nationaldag.
Därefter är det käka med Nick, Fabe, Tin' och Anders på mitt jobb, därefter Avatar på bio. (Att Fabian lyckades övertala mig alltså..). DÄREFTER lite hänga-hemma-hos-oss-med-rock-band-och-fylle-lekar.
Astrevligt ikväll! Nu ska jag... Zzzzzzzz


Inget sex ikväll..


Gamla skisser!

Jobbade över idag. Igen. Stod bara i kassa. Mycket folk, särskilt på kvällen..
Efter jobbet åkte jag inte och tränade utan träffade min moder och pratade lite och handlade toningsfärg på Fridhemsplan. Igår kom Nicklas till mitt jobb och vi käkade där
(mycket bra service av Hanna och Louise!).

Vi skulle åkt till Felicia och John, men sköt upp det till en annan gång. Istället var vi hemma och tog det lugnt, började spela  Resident Evil 5, från början, med de vapnen man har från början! Jobbigt att börja leta ammo igen (haft unlimited ammo de senaste 5 gångerna vi spelat igenom det..)

Nicklas har varit en flitig mus och rensat vår skrubb i köket. Det låg en massa grejer där.. Hittade bland annat lite gamla skisser. Kul att kolla på! Den första är från en serie jag gjorde som projektarbete i trean på gymnasiet. Den handlade om mig och tre kamrater. Här kan läsa lite serier från den om man vill: http://fancy.filosoferar.se/index/70130.html

Den andra är från min älskade serie "Nick the Dick and I", som jag startade i mars 2008 då jag lade upp en stripp om dagen på min förra hemsida. Har som bekant fortsatt med den här.


Nu sitter vi och dricker o'boy och käkar Njalla med kaviar ^^
Har tonat håret ikväll, får se resultatet imorrn..

Wow, en ledig dag imorrn. =O


Stör inte häxan, Nicklas..


Stackars våra pommes..


Jobb, match, dator, soova

Gick upp imorse för att hinna ringa ungdomsmottagningen-med-bara-två-timmar-telefontid-per-dag för att boka en tid. Men nej, om det så gällde MITT LIV, så fick jag inte någon tid förrän om TRE veckor..

TACK SÅ JÄVLA MYCKET.
Den här lappen som väntade mig när jag kom hem från jobbet igår (då Nicklas var på träning) för mig iaf glad att tänka på ^^

Anyway. Sedan gick jag till jobbet. Fritös, board, kassa osv. Hade bytt skift med Julia så att jag kunde sluta tidigare för att åka på match. Så dagen gick snabbt. Hem, raka benen, packa väskan, fixa frisyr, käka korv med bröd.

Fabian kom vid 18 och skjutsen strax därefter. Nedan kan du läsa om matchen.
Imorrn är det långpass, sedan hem till Felicia och John. På fredag är det Spånga Poker night, awesome! I helgen är det jobb och antagligen Avatar på bio och hänga med Fabbe och Tina. Don't even get me started on next week.. =S

Det är den här såsen brukar vi köpa, finnes i glasburk. Väldigt god!

Nu spelar Nicklas Bioshock (but not for long), jag är supertrött och ska lägga mig nu.
Godnatt!


Vällingby SK E - Sundbybergs IK C, 26/1 -10


Matchen mot Vällingby spelades i Hässelbyhallen klockan 19.15 ikväll.
Vi spelade på två bord i en jättebra hall med härligt golv och bra belysning.

Fanny började med att möta Vilhelm Öström, som tidigare spelat i division 6 då SIK mött honom.
Hon spelade under all kritik, men förlorade "bara" med 12-14 i första set. Därefter gick det utför, förluster med 11-5 i de nästa två.

Nicklas mötte Aleksej Jasusjkin. Första-matchen-darr i benen, men sedan satte spelet igång.
Vinst med 3-1. (7-11, 13-11, 11-4, 11-4)

Adam mötte Gabor Fodor, första personen som var med i förra mötet.
Förra gången blev det en låång 5-setare, den här gången vann Adam med 3-0!
Stabilt, mycket skär, långa dueller. Allt i Adams favör. (11-8, 13-11, 11-9)

Fabian mötte Kjell Hernegren. Började lite osäkert. Visste inte riktigt hur han skulle göra med Kjells vänsterhänta skruvar. Men när han började slå lite mer så gick det genast bättre.
3-1 vinst! (3-11, 11-3, 11-7, 11-5)

Det står alltså 3-1 till SIK efter första omgången. Sedan mötte Fabian ettan Vilhelm.
Sistnämnde med ruskiga forehandloopar och snabba skutt vid bordet. Även om Fabian började få ett grepp på matchen, lurade ut honom på sidorna och slog lite mer, så var det svårt att ta matchen. 3-0 förlust, men tog både 9 och 8 poäng i de sista seten. Bra gjort!

Nicklas mötte Gabor, som hade lite bråttom och servade ut sig en hel del. Nicklas hade full kontroll på spelet och vann relativt enkelt med 3-0. (11-4, 11-6, 11-5)

Adam mötte Aleksej i en spännande match. Vatten över huvudet kan man tycka, men Adam lurade faktiskt till sig ett set! Öppnade och fick in sina smaschar. Det kunde blivit en annan historia. Nu lyder den dock 3-1 till Aleksej, tyvärr...

Fanny spelade mot Kjell när alla andra matcher var över. The pressure's on!
Tyvärr hjälpte det föga. Hon spelade ungefär hennes sämsta pingis på 10 år. (Jag började spela pingis "ordentligt", dvs inte hemma i uthuset, när jag gick i åttonde klass på fritidsgården. Då höll jag racket helt fel och bytte fattning mellan forehand och backhand, AND YET, spelade jag bättre än matchen idag). Absolut ingenting hon gjorde blev rätt. Lagkamraterna och supportern Peter försökte coacha och ge förslag, men ingenting funkade. 3-1 förlust. Förlorade ett set med 14-12 och vann ett med 13-11.

Dags för dubblar! Det står nu 4-4! Ajaj, spännande spännande. Ska laget skaka loss tidigare förluster och ta hem BÅDA dubblarna? Det har aldrig hänt förut, varför skulle idag vara den dagen, kan man fråga sig. Vällingby tog en chansning genom att bryta upp sina två bra spelare.

Vilhelm/Kjell mot Nicklas/Fabian! Vårt par spelade, and I quote, grymt! Synkroniserat, stabilt, säkert. Fabian placerade ut bollarna på sidorna och fick motståndarna till kollision, Nicklas smällde in resten! Bra gjort av vårt stjärnpar! Siffrorna blev 11-9, 11-4, 11-7.

Adam/Fanny mötte då följdaktligen Aleksej/Gabor. Stabilitet var också ordet i den dubbeln. Bättre spel än på väldigt länge. "Lägg bara över bollen, lägg bara över bollen.." var deras mantra och de tog många poäng på att spela säkert. (Även om det förekom en hel del bra smaschar från båda håll). 3-1 vinst! Wohooooooooo! Första officiella dubbelvinsten för andraparet! GRATTIS TILL DEM! Siffrorna blev 11-9, 5-11, 11-8, 11-9.

Nu står det så mycket som 6-4 till SIK. Två vinster så har de tagit hem matchen.
Nicklas ställer upp mot Vilhelm och Fabian mot Gabor. Spännande!
Nicklas spelade jättebra och var i sitt absoluta esse! Ut med honom på sidorna, få det där upplägget och så BAM! Stackars Ville don't know what hit him.. Nicklas hade heller inte problem med de där svåra servarna alla andra fallit på.. 3-1, blev det. 11-4, 9-11, 11-8, 11-7. Way to go!

Fabian låg under med två set och de andra gjorde sig klara att spela en match till. MEN, räkna inte ut super-Fabian. Vi såg honom vända matchen till sin fördel när han började hålla bollen i spel, smaschade in bollarna och bara spelade RÄTT. 3-2 vinst (10-12, 9-11, 11-7, 11-4, 11-8)! En enorm prestation av vår Fabian som vände 0-2 till 3-2. 

Det betyder serievinst till SIK med 8-4!  Nice going gang! Nästa match är en hemmamatch mot Tibble/Kungsängen den 17 februari. See you there!



Fortsätt leta bara..


Psycho på tuben..


Another week of work

Fast igår jobbade jag inte. Då gick vi upp sent istället, såg på film, spelade spel, rensade i hallen, diskade, städade, sorterade tvätt, rensade garderober, tvättade, manglade, vek, lade in i garderober osv.
Vi lagade kyckling med sweet and sour-sås och jasminris. Gott! =P

Idag däremot ska jag jobba. Börjar kl. 17. Vi har käkat falukorv och mos.
Funderar på om jag ska styra upp nåt kul innan jag drar..
Nicklas ska träna sen, jag hinner nog inte. MATCH IMORRN! =S


En ny feature på min blogg! Jag tar en person, skådis, karaktär eller dylikt och hittar någon som ser likadan ut. Jag har några bra idéer, men de flesta är nog ganska okända för de flesta läsarna..


Annars, jobb måndag, tisdag (till kl. 17 eftersom det är match på kvällen), onsdag, torsdag, fredag (förhoppningsvis), lördag och söndag. SEN är januari slut!


Välkommen tillbaka Karro!

Har just avnjutit o'boy och kaviarmacka. Innan dess film, mys, mat, rån, cola, chips, Gears of War II och Facebook. Gjorde inget speciellt igår, tog det bara lugnt. Lagade köttfärs och spaghetti, såg X-men. Lade oss tidigt eftersom jag skulle upp och jobba 10 idag.


Har inte gått upp så tidigt på flera månader =S
Men, det gick bra. Och dagen gick snabbt.
Har sett "Fantastic Four - Rise of the Silver Surfer" på TV, får pricka av den på vår filmlista

Händer inte så mycket mer än så. Men här är lite roliga katter man aldrig tröttnar på:


Sundbybergs IK C - Innerstan BTK C, 20/1 -10

Med otroligt höga förväntningar var det dags för den första returmatchen. Vi mötte Innerstan i oktober och förlorade med 8-2. Den här gången ville vi ha åtminstone fler poäng än så, men helst vinst.

Vi spelade på 2 bord. Nicklas spelade mot en nykomling, Massoud, i en lång femsetare, som tyvärr Massoud vann. 12-14 i sista, så jämnt var det. Nicklas andra förlust på säsongen.
Fanny spelade mot Andreas (igen). Det blev ännu en 3-0-förlust (hon hade dock en massa setbollar i andra set då det till slut blev 18-16 till honom). Fabian spelade mot Dirk, som tidigare spelat endast dubbeln. Det blev ytterligare en 5-setare, men den här gången blev det vinst till SIK! Fabian plockade hem den med siffrorna 3-11, 11-0, 6-11, 12-10, 11-3!
Adam tog sig an sin nemesis John. Förra mötet tog han ett set med 13-11 och den här matchen fick han också ett set (11-8). Men tyvärr 3-1-förlust igen..

I andra omgången spelade Nicklas mot John, som har lite problem med sitt temperament. 3-0 till Nicklas (11-8, 11-4, 11-4). Fabian spelade väldigt bra mot Andreas (12-14 i andra set) men torskade med 3-0. Fanny mötte Dirk i en väldigt snabb och pinsam match. Båda vänsterhänta. Fanny förlorar med 3-0. Adam spelar mot Massoud och tar faktiskt ett set, men rår annars inte på dennes svåra servar. Tyvärr förlust, 1-3.

2-6 innan dubblarna.. Fabian/Nicklas mötte John och Dirk i en 5-setare. Stabilt av vårt förstapar att ta den! (Siffrorna blev 6-11, 11-5, 11-6, 6-11, 11-7) Adam och Fanny spelade ojämnt, som vanligt, och tog ett set med 13-11 och förlorade nästa med 11-2. 3-1-förlust för SIK.

Det blev en omgång singlar till. 3-7 står det och Nicklas tar sig an deras etta Andreas Bergström. Tight, 5 set såklart, bra spel, långa bollar, spännande att kolla på! Nicklas går ut som segrare! 11-8, 9-11, 5-11, 11-7, 11-9! Fabian mötte John. Låg under med 2-0, men vände och tog tredje set och var uppe i 12-12 i fjärde. Dock blev det 14-12 förlust, så allt som allt 3-1 till John.

Matchen slutade alltså 8-4 till bortalaget. Vi nådde målet att få fler poäng än förra gången, men vissa var väldigt missnöjda efteråt med sin insats. Nya tag till nästa match mot Vällingby på tisdag!






Spårvägens BTK E - Sundbybergs IK C, 15/1 -10

Frågade Spårvägen efter matchprotokollet, men de sa att de slänger alla protokoll efter att ha rapporterat in resultatet.. =/
Men men, lite kommer jag ihåg (otroligt lite it turns out).

Som sagt blev det 8-1. Den enda vinsten stod, inte oväntat, Nicklas för.
Han spelade mot en kille född 97. Där var det inga problem. (11-9, 11-6, 11-5)
Däremot mot Sixten var det problem. Darrigt spel, inte lika bra kontroll som vanligt.
Det blev säsongens första förlust för Nicklas "Klippan" Barklund!

Adam och Fannys dubbel var ojämn och oinspirerad. 3-0 torsk.
Fabian och Nicklas var ivriga att avgöra (mitt i nät?) och iaf stundtals bra.
MEN det blev 3-2 till Spårvägen.. =S



Ganska besvikna (även om förlust var väntat) när vi tog oss hem.


Evil kitty..


Saker i Februari!

Det händer en hel del i februari. Här är min egen lilla Detta-händer-i-februari-lista:

3/2
Folk kommer och ska kolla på våra ventiler

4/2
Biljard med Martin och Adam

6/2
Bowling med Martin, Fredrik och Lovisa

8/2
John fyller 46 år

9/2
Bioshock 2 kommer ut!

12/2
Fröken Frauke presenterar Razzle Dazzle!

13/2
Spångapoolen

14/2
Alla hjärtans dag!
Camilla fyller 55 år


15/2
Får lön

17/2
Hemmamatch mot Tibble/Kungsängen

20/2
Lisa fyller 51 år
Felicia möhippa


21/2
Träff hemma hos oss med Lisa, Martin och morföräldrarna

24/2
DERBY SIK C-SIK D
Martina fyller 21 år


25/2
Nicklas fyller 22 år
Martin fyller 22 år


26/2
Vi firar 3-årsjubileum!

27/2
Felicia och Johns bröllop


Åååh, Sweety!


Dålig match, hundvakter..

Jobba i fritös 8 timmar, åka på match.
Var aningen trött och hade väldigt ont i ryggen. Ska väl skriva mer ingående om matchen, men inte just nu. Det blev en förlust. 8-4. Fanny sur.

Däremot väntade detta när vi kom hem:

Wiiiiiiiiiii! Felicia och Johns bröllopsinbjudan!

Ingen aning hur vi ska klä oss dock, Alice in Wonderland-tema..
De kom just förbi och lämnade hunden, ty de ska åka till London några dagar.
Nu går det "Numbers" på TV, vi har lite chips och cola. Ska mysa lite.
Vi kom hem vid 23-tiden, så man är ganska trött nu..


Låångsam..


I feel violated..

..and not in a good way!

Nä, men, jag försöker skrapa ihop så många timmar som möjligt den här månaden.
Verkligen, ta vilka timmar som helst. Och idag så var det lite folk att NÅGON var tvungen att gå hem. Det blev jag. Klockan 14.30! Snacka om ingen ryggrad...

Jajja, jag har iaf varit med Nicklas, pysslat om honom, ritat lite, börjat spela Gears of War II och Felicia kom förbi en timme och pratade lite.

Fabbe var här igår innan träningen och provade på New Super Mario Bros Wii, jag tror att det var uppskattat.

Träningen igår gick bra, har träningsvärk idag (good sign). Gått igenom hela säsongens matcher i huvudet, imorgon är förstås en väldigt viktig match! =O

Sitter och käkat macka och dricker o'boy, jag åt ingen middag.
Felicia har sökt till London Burlesque Show, HOPPAS att hon kommer med!


Var är X?


Det kan vara en bra idé, Fabian..


Aaargh!

Wii, vilken trevlig söndag. Har spenderat den (som vanligt?) i sängen med sovmask och migrän.
Vi gick upp sent, käkade pannkakstårta till lunch.

Lite Super Smash, Left 4 Dead, glo på TV, disk, vila, käka godis, leka med katten.
Fanny med sin honungsmelon:

Nicklas har varit såå fin och tagit hand om mig hela dagen. Till middag lagade han favoriträtten kyckling, potatiscroquetter, sås, gurka, majs. Yummie! Tack älskling!

Damn, vi såg Pan's Labyrint (El laberinto del fauno). Den är bra! Brutal! Men bra.


Mest arg är jag över att jag inte hunnit rita nånting. På söndagar brukar jag rita 3-4 strippar.
Måndag nästa 2. Så har jag veckan covered. Now I got nothin'..
Anyhow, vi ska sova nu. Ser något program om en ung och en gammal komiker, som ska tävla i vem som är bäst, typ. Ledigt imorrn, träning (kanske) på kvällen, match onsdag.
God natt!


Pannkakstårta! =D

Yes. Match igår. I den fina SL Sporthallen spelade vi mot en av de bästa klubbarna i Sverige, nämligen Spårvägen. Vi mötte upp laget plus hejaklacken Tina/Blubb och åkte till Midsommarkransen.

För att göra en kort historia ännu kortare så förlorade vi med ynkliga 8-1. Nicklas förlorade sin första match under hela säsongen. Killen (född 97..) var grym så det var inte konstigt, men Nicklas kände att han var lite darrig i sitt spel och att han kunde gjort bättre..
Vi glömde fråga efter protokoll, så det kan dröja innan matchreferat.


Efter matchen kom Adam hem till oss och drack cola, åt popcorn och nybakade chokladmuffins, spelade Table Tennis till XBOX360 (liite overkligt bara att datorerna tar va-hartenda slag som man gör, men annars var reaktionen positiv) och New Super Mario Bros Wii.
Det var trevligt, han drog hem vid 01.30.

Jag har inte den vanan att jobba på lördagar, men men, vad gör man.
Jobbigt att gå upp imorse och att det delades ut kuponger precis utanför, annars var det okej.

Möta Nicklas på Odenplan, handla inför hela "helgen" (söndag-måndag) och sedan hem och göra...
PANNKAKSTÅRTA!

Det var Nicklas idé, really. Tvillingarna fick pannkakstårta med grädde och sylt på sina födelsedagar så vi bestämde oss för att pröva! So,
1. Först gräddar man pannkakor! Vi har inga stora bra pannor, men med vår lilla stekpanna blir dom perfekta varje gång! =)
2. Man vispar grädde (jobbigt med 6 dl, för hand!)
3. Man tar först en pannkaka, sedan smetade jag på jordgubbssylt och Nicklas äppelmos.
(i och med att våra pannkakor är så små, blev det två tårtor!) Därefter lägger man på en pannkaka.
På den breder man ut vispad grädde. På nästa sylt, därefter grädde osv..
4. FÄRDIGT!

Det var såå gott! Jag är mätt många timmar senare! Halva min blev kvar och står i kylen och väntar på att ätas.
Nu sitter Nickie och käkar på lite lösviktsgodis och jag har en honungsmelon som väntar! =P

Left 4 Dead, Bioshock för honom, rita för mig. Jag kan ändå vänja mig vid att vara ledig..
Ha en bra helg!


Vänta här nu..


Igår och idag

Jobbade endast i kassan igår. Rätt jobbigt. Hem och käka fiskpinnar, potatismos, crème fraîche med franska örter och saft.

Sedan träning.



Hem, duscha, mysa, spela, se Monty Python, leka med katten m.m.

Fått ett par frågor per kommentarer. Använder inte något speciellt till håret, brukar växla mellan
Fructis och Head & Shoulders-produkter. Inte så mycket locktänger och sånt, utan kör naturligt.

En stor vit apparat i vårt vardagsrum (Nicklas tänkte "Xboxen?", jag tänkte "Scannern?" =P) syftar antagligen på vår arkadmaskin:

Yes, man hittar de i spelrum på nöjesfält och ibland tillsammans med flipperspel.

Idag kom Felicia förbi och vi snackade lite över äppeljuice och chillade hos oss.


Nu är det dags att åka på match! Exciting!


Fraulein Frauke presenterar!

Gör reklam för min systers awesome klubb:

Fröken Frauke Presenterar kör igång året med ett riktigt party!

Razzle Dazzle innebär glitter, glitter, Broadway, jazz, decadence, bubbel och mer glitter. Det är även nära alla hjärtans dag och kommer självklart att firas med Valentines day treats och en Cupid!

Vi slår upp dörrarna till Pluto kl 21.00 Fredagen den 12 februari! Tänk på att det inte går att betala med kort, men priserna i baren är snälla...
Gratis medlemskap på www-p-l-u-t-o.org, senast 24 timmar innan

På scen:

Fröken Frauke
Ruby Luscious
Ivoncita

Janne Sjöblom Jazztrio
Valentine girls

DJ:
Daniel the Bottomless Soldier
Sima K

20 år- 100 kronor
21-03 ev. längre...
Lövholmsvägen 20, Gröndal
tunnelbana Liljeholmen, 5 min promenad
Tvärbana Trekanten
www.p-l-u-t-o.org - medlemskap krävs

www.frauleinfrauke.com


Alla är hjärtligt välkomna! Kom som du är, eller som du vill vara!


*Blink blink*!


Ny layout!

Som ni kanske märker (dvs. om ni varit inne på denna blogg tidigare, annars, välkommen)
så har jag ändrat bakgrund och mixtrat lite med färgerna på sidan.
Jag är väldigt nöjd, rosa är inte riktigt min grej över huvudtaget så det var bra att få bort lite.
Min grej är dock att rita. (<---------------> Tadaa!)
Och ja, det tog mig en miljard år att få den klar. Tackar som frågar. Om inte annat från att jag kom hem från jobbet tills att jag ska sova nu, 02.15. Cheeses..

Jag har dock hunnit med en promenad med Nicklas och vår tillfälliga hund Morticia.


Idag var det helt CRAZY på jobbet. Broilern, vår grill, gick sönder, så under 1½ timme hade vi INGA KÖTT.
Typ; "Ni kan tyvärr bara beställa Crispy, Fisk och Veggie.."

Tidigare har vi haft slut på cola och pommes, då finns det vägar runt.
Fanta istället för cola, kanske morötter istället för pommes?

Värst var det dock när grillen kom igång igen då man hade 30 beställningar att göra på en gång (eftersom arbetsledaren sade till 10 minuter innan att det går bra att ta beställningar). Gaargh!

Träning imorrn, egentligen vill jag jobba till 21, men då kommer jag i-hinte spela bra på fredag..

So, vad tycker alla om bakgrunden?
Guten Nacht!


Nära-döden-upplevelse.. =S


Fanny, to the rescue!


Jag har just (vid 23-tiden) varit och hämtat Felicias hund på söder. Hon och fästmannen John har drabbats av matförgiftning och måste, minst sagt, vara nära badrum just nu.
Jag gav mig ut i natten, i kylan, på bussen (läste ut min bok, det var nice) och undsatte dem med sista säsongen på Arrested Development! Jag kom hem vid 00.00.
Lätt för mig dock att ta hunden eftersom jag slipper gå ut på promenaderna imorrn, det får Nicklas göra eftersom jag jobbar. HEHE!

Annars, hade en grym dag på jobbet. Ett par timmar vid hamburgerboard, sedan preppa
(typ göra sallad, tomat, lägga ost och saltgurka i kantiner) ett par timmar.
Sedan skura väggarna och dammsuga ventilen (m.m.) i fleera timmar. Sjukt soft och härligt!

Jag tränade inte igår, hade huvudvärk. Nickie var där och har träningsvärk idag =P
Nu ligger han med huvudvärk, stackarn. Jag pysslar om honom allt jag bara kan för jag är...
SUPER FANNY!


Bruce Lee vs. Van Damme?


SUCK!


Så går det när man har känt varandra så länge som jag och Nicklas har ;D


Christian Bale

Tagit det lugnt hela dagen. Ingen bakfylla efter igår, men ändå skönt att ligga och glassa i soffan med Left 4 Dead eller en bra film. För tillfället råkar jag vara inne på skådisen Christian Bale.
Vi såg "The Prestige" förra veckan, en otroligt sevärd och speciell film som jag tänkte på i tre dagar i sträck.
Loove the movie!

Idag såg vi "Batman Begins" och "The Dark Knight".

Imorgon är det tvättid, pingis, städning, chili con carne, diskning osv. Vardagen kallar.. (suck)
Ska försöka jobba så mycket som bara möjligt den här månaden. Detta är listan över vad som händer i Februari liksom:
¤ 8/2 John fyller år
¤ 12/2 Fröken Frauke Presenterar: Razzle Dazzle!
¤ 14/2 Mamma fyller år
¤ 20/2 Nicklas mamma fyller år
¤ 25/2 Nicklas fyller år
¤ 25/2 Martin fyller år
¤ 26/2 Vi har 3-årsjubileum
¤ 27/2 Felicia och Johns bröllop

Jag har lagt in en annons, vars klickningar på den gör att jag tjänar pengar (hehe) och ni kommer även se
att vissa ord blir understrykna. Också nån slags sponsring. Får se hur länge jag orkar med det innan jag tröttnar.
Men, of course, gå in på alla länkar! ;)

Lönen kommer den 15:e och den kommer vara behövd..
Annars, not so much. Det kommer någon och kollar på arkadmaskinen i veckan, den har ju fått kortslutning =/
OTROLIGT viktig pingismatch på fredag. Jag vet, jag säger det varje gång, men den här ÄR viktig!


50-årsfest! (nr 2)

Nicklas fick muta och locka och fresta med bulle och cola för att jag till slut skulle göra mig iordning innan festen.
Men, som alltid, är jag klar i tid, klädd och sminkad.

På tåget mötte vi Martin och Adam, som också bjudits in (igårkväll stackarn)
Vi fick skjuts av födelsedagsbarnets tjej, Kicki, från stationen till Skälby Gård. Fin lokal.
Vi var bland de första där. Hängde av oss kläder, hälsade på folk, tog bål, minglade.



Det var fint dukat, buffémat.

Ungdomarna satt på ett hörn, närmast huvudbordet.

Supergod mat! Potatissallad, pastasallad plus allt det här goda:



Det var bara aningen trångt, särskilt för mig och Adam, men då är det bra att ha en liten slav som Nicklas, som tassar ut på lätta fötter och hämtar mat till en ;)

Värdparet Peter och Kicki.

Peter hade gjort ett strålande sånghäfte med diverse kända melodier med nya texter!

Det var väldigt kul och lyckat!

Två prinsesstårtor, märkta "Peter 50 år". Också gott (men efter det blev man rejäält mätt..)

Presentöppning för Peter vid 23-tiden!

Skål, sång, skål, sång, skål, sång!

Vi gick lagom till 23.48-bussen, 00.01 gick tåget hem. Stod och snackade lite med Adam och sedan direkt hem under en filt! =)

Det var en trevlig och god kväll!


Oh, you're no fun anymore..

Igår hade jag migrän, låg i sängen hela dagen och mådde jättedåligt.. =/
McDonalds-mat till middag, på kvällen åt vi ägg och macka med kaviar/majonäs. Det var mysigt.

Idag kom vi upp sent, jag var frisk, har duschat, hållit på med datorn, vi har städat, rensat tidningar, käkat korv med bröd och sett på Monty Python.


Igår hade Nicklas sitt betygssamtal och sista muntliga prov på sin franskkurs
(Vad hade du för förväntningar på kursen, har du uppnått dina mål du hade på kursen? Allt på franska..)
så den är absolut avslutad nu! Skönt tycker han. 
Han fick inte resultat från alla prov han skickat in förrän efter nyår och såhär ser resultaten ut:

Vi gick väl runt i hemlighet och trodde att han skulle få MVG, särskilt eftersom poängavdragen var väldigt stränga.
Brist på (eller fel) acksanger, undantag som inte står i boken att det är undantag, "de la" skulle vara "du" m.m.
Men man får ändå vara nöjd med ett VG! =D I'm so proud of him!

Nu ska vi göra oss iordning och åka på Nicklas pappas 50-årskalas!
Pendeltåg till Barkarby, där lokalen finns. Han fyllde år 09-09-09, och vi firade honom då, med presenter.
Det ska bli kul. Mest glad är jag att jag inte har migrän längre..
Kul med massa kommentarer på bloggen, keep it up! =P


IDIOT!


Vi dödar lite fritt bara..


Kaallt!

Dagarna går åt till att ta på sig så många plagg som möjligt, krypa ner i soffan/sängen med täcke, filt, pojkvän och katt och försöka att inte frysa ihjäl!
Igår käkade vi kyckling, spelade klart Gears of War och hade det mysigt.

Till och med på jobbet har jag på mig långärmat under t-shirten (!),
och i tisdags frös jag, fast jag stod vid grillen! =O
Stod bara i kassan idag, flummade runt med Jessica.
Hem och mötas av potatis, bacon och ägg.

Jag har ritat lite, Nicklas har både klarat Assassins Creed och fått alla achievements! =D

Vidare har vi klarat alla låtar i Rock Band på sång (expert).

Mitt enda nyårslöfte, utom att jag och Felicia kom överens om att vi skulle ses oftare, var att jag skulle JOBBA MER. Felet är bara att inför jul anställdes 10 nya och 1 gick..
Nu vill alla ha tider, så jag jobbar inte förrän om fyra dagar igen. Ska försöka göra det bästa av den tiden.
Kanske söka jobb åt Nicklas, hjälpa honom plugga till körkortet, rita, spela, mysa m.m.

Nu ska jag få liv i Nickie, som har somnat i soffan.. =/


Schysst kille man har då..


Jag tror att han skämtade ;)


Lång, härlig ledighet!

Har varit ledig längre än på länge!
Vi har verkligen spenderat tiden bra. Lagt oss 5, gått up 13, käkat god mat, gosat och lekt och skrattat massor!
Nu har vi klarat alla banor, alla stjärnmynt på Super Mario Bros Wii. Känns lite trist..
Vi har börjat spela Gears of War (femte gången?)
Och ja, det har varit en heel del Assassins Creed II:

Eftersom spelet är för en person blir det för mig att titta på. Vilket är jättekul. Jag brukar rita samtidigt.
Men ett grymt jaekla spel är det! =D



Igår, söndag, var Martin över och provade diverse nya spel.

Vi är friska och pigga båda två. Jag ska bara jobba en dag imorrn, sedan är det ledigt onsdag.

Idag köpte vi ett SL-kort till mig på Fridhemsplan, mötte upp Fabbe och Tina och köpte pizza på Formaggio.


Åt hemma hos dom OCH gav äntligen Tina hennes julklappar, hon har fått vänta på dem =S

Ett bokmärke med magnet, en rosa tomteluva (nattmössa) och en Hello Kitty-vattenflaska.

För er som inte märkt det har jag börjat med ett nytt system till seriestripparna.
Varje vardag lägger jag upp en stripp. Stopp. Så tar inte förrådet slut så snabbt liksom =)

Såhär såg statistiken ut för December, inga drastiska förändringar:

http://utvaldafavoriter.se/?b=121


Någon är morgontrött..


2009

2009 var ett år av kärlek, vänskap, tv-spel, gullig (och jobbig) katt, hamburgare, sena nätter, jazzplattor och slow dance, coca cola, jobbletande, laga mat, kladdkaka, migrän och ekonomiska bekymmer.
Ett underbart år alltså! ;)
Nedan kommer några höjdpunkter från året.















Filmen jag sett flest gånger..












Derbymatchen mellan de två SIK-lagen 26/11




Fest i uthuset med släkt och vänner för mamma och pappa 22/8




Restauranten Fåfängan 22/7. Dansade till levande musik, åt gott, var allmänt kära




Laptopen Julia













Som sagt, ett bra år ;)


Dinner and drinks..

Vi bestämde oss för att inte äta fancy den sista dagen av det gamla året utan att fira den första dagen av det nya året! =) Så vi sände ut den här lilla inviten till min syster Felicia och hennes fästman John:

Borde tänkt på att dagen efter nyårafton vill man helst bara ligga i sängen, ha ont i huvudet och bara ta det lugnt!
Men nejdå, upp kl. 13 och spendera resten av dagen i köket. Nicklas städade, jag lagade mat.

Till förrätt serverade vi Toast Skagen på köpt glutenfritt rostad bröd. Räkor, rom, dill, majonäs och laktosfri crème fraîche i själva skagenröran. En välkomstbål med Chapel Hill mousserande vin, Sprite, hallonlikör, vodka, frysta jordgubbar och hallon och en massa is. Den är väldigt god!

Dukade med våra nya servetter vi fått på julafton! (i köket (!)) =)
Lite mingel under förrätten, socialiserade i le salon.

Huvudrätten bestod av fläskfilé på en bädd av potatisgratäng. På toppen cream cheese vs vanlig ost.

Det var väldigt gott! En vanlig sallad serverades till.

Till efterrätt vad det hembakade chokladmuffins med glutenfritt mjöl. Vispad laktosfri grädde, hallon och blåbär, hackade nötter (och riven choklad kunde man också få). De var jättegoda, nästan godare än mina vanliga!

Det blev lite tv-spel. John var tvungen att prova Assassins Creed II, och blev inte besviken.
Alla provade Mario Kart Wii. Svårt för nybörjarna, förstås. Därefter körde vi Rock Band Beatles!

Därefter var det mitt hemgjorda spel med lite olika grenar. Vi delade upp oss i paren och körde tävling mot varandra. Först till 50 poäng vinner. Charader, lite Sing Star, Vem-kan-komma-på-flest-länder-på-bokstaven-F, Vem är det som sjunger, Hur väl känner du din partner (frågor om varandra, kommer man svara exakt samma?) tHUR gissade ni det? (Typ en fråga var How many occupations has Donald Duck had? Då gissade Nicklas 250 yrken och John gissade 9. Svaret var 59) Det var väldigt kul att spela med dem!


En jättelyckad kväll och jag tror att alla gäster blev mätta och "glada"! =D

Idag ska vi städa upp, diska, käka rester från igår (yummie!) m.m.
Nicklas har inte gått upp än, dags att ringa i mistluren..


Nyårsnatten..


Nyårsafton!

Tog det lugnt hela dagen, åt falukorv med potatis och stekt ägg (=S) och drog till Martina och Filip vid 20-tiden.
Gå från Hornstull, uppför alla backar och trappor för att komma till Reimersholme.
Ett digert chips-buffé-bord mötte oss, plus vårt värdpar.

De hade laddat upp med diverse lekar. Först körde vi "Pyramiden". Mycket drickande..

Sedan gjorde vi "Jag har aldrig.."

Därefter en kortspelslek. Får man upp en trea ska man dricka tre klunkar, får man upp en tia ska man dela ut 10 klunkar.

Vid 12-slaget förberedde vi oss genom att ta på oss jackor och sätta på "The Final Countdown", gå ut på balkongen och kolla på fyrverkerierna.


Champagne kl. 00.00! (Och så puss ;))




Det kom lite mer folk sedan, men vi drog vid 01.45.

Nicklas var fnittrig och vinglig. Killarna hjälpte till att bära honom över övergångsstället =P
Jättelyckad kväll! Trevliga människor!