Sisters


Kommunikation mellan könen


Tack för den!

Det blir visst en tripp till landet iaf. 16.15-bussen ut till Vagnhärad.
Med oss har vi joggingskor, shorts, hopprep, pingisracketar och bollar (plus en hel del annat).
It'll be great!

Sundbybergs IK A - Spårvägens BTK B, 30/3 - 2011

Idag var det dags för a-lagets sista match för säsongen (och i div. 5 eftersom de ramlar ner till 6:an nästa år...).
SIK mötte smågrabbarna från Spårvägen. Sin storlek till trots så vann de med 8-1 förra mötet, så SIK var inte alltför hoppfulla innan matchen började. Laget var Rickard, Christian, Markus och Nicklas.
Nicklas kusin Patrik var där och kollade, kul! Vi drog otroligt många paralleller mellan pingis och dart (som Patrik tävlat i i flera år, elitserien och allt). Häftigt med så många likheter!
Första singelomgången gick inte så jättebra. Nicklas spelade mot underbarnet Oscar och förlorade med 0-3,
Rickard spelade en galen femsetare mot Joakim (ett set slutade med 22-20!), men gick tyvärr ut som förlorare i den matchen, Markus vann sin match mot Sixten och Christian förlorade mot Suheib. 3-1 till Spårvägen.

I andra omgången spelade Markus mot Joakim och förlorade, Nicklas fick möta Suheib och spelade bra men tog endast ett set, Rickard mötte Sixten och vann med 3-2 och Christian spelade superbra mot Oscar, men backade lite för mycket och kunde inte knyta ihop säcken och vinna matchen.
I dubblarna stod Nicklas över och Leif (precis hemkommen från en semester på Teneriffa) spelade istället.
Han och Markus fick möta Jocke och Oscar. SIK tog de två första seten, men tappade sedan klantigt de följande två och gjorde matchen alldeles för intressant för min smak, men till slut så drog de ifrån de nerviga killarna och vann avgörande. Bra jobbat av dem!
Topparet Rickard och Christian spelade även de en femsetare, mot Sixten och Suheib. Bra spel av båda paren, men tyvärr var det Spårvägen som gick ur den matchen som vinnare.
Nu är ställningen 7-3 inför sista singelomgången.
De spelade alla matcher samtidigt. Ett poäng är allt som Spårvägen behöver för att vinna (och det är de fullt medvetna om). Ettorna Christian och Joakim hade en riktigt spännande match med långa dueller. Till slut vann Christian med 3-2!
Näste man på tur var Markus. Han fick möta Oscar (som tog alla sina singelmatcher i förra mötet, och så också den här gången). Det gick bara inte vägen. Slutresultatet blev då 8-4 till Spårvägen, men ändå en klar förbättring från förra mötet!
De andra matcherna spelades klart ändå. Rickard hade sin fjärde (!) femsetare för dagen, denna mot Suheib.
Han är lite darrig och backar (eller som han uttryckte det själv "inkapabel till att avgöra en match"). 2-3 blev det tyvärr.
Nicklas mötte sin nemesis Sixten. Efter en låång vinnarstreak förra året så var Sixten hans första förlust.
Mötet efter det var det Nicklas som vann. Vem skulle dra det längsta strået den här matchen?
Nicklas vann första setet med 11-8, förlorade andra med 6-11, tog tredje set med 11-8, torskade fjärde med 7-11 och de dukade upp för ett rafflande sista set. Nicklas låg under med 7-9 men lyckades sedan vända och vinna med 11-9! Strålande bra jobbat!
Kul match att kolla på, laget gick hem nöjda (och motspelarna var förstås ännu nöjdare).
Efter att matchen var slut så sparade vi ett bord och spelade pingis med Patrik, som visade sig vara riktigt duktig!
(När man hör att någon "spelar lite på jobbet ibland" så har man gärna förutfattade meningar ;))
Jag och Patrik spelade ju då i jeans, så det kan hända att Nicklas slog oss (men han hade å andra sidan ett skit-låne-racket så vi ska kanske skämmas ändå..?). Superskoj anyway!

Bra idé

Tro't eller ej, men det har varit en del idétorka på sistone, när det gäller serier.
Nicklas gör inte bort sig så mycket längre och säger inte så roliga saker. Nej, men har varit trött på just "Fannicklas" på sistone. De serierna dyker upp när de dyker upp helt enkelt. Därför var det trevligt idag när jag kom på en ny idé till serie, (denna gång en följetong och inte i s.k. "strippformat"). Wohoo!
I'm very excited! Får dock inte hålla på längre eftersom vi måste käka våfflor och sedan åka till Hallonbergen och Nicklas pingismatch. =(
En lugn vistelse på landet snart med lugn, ro, serieritning och träning?

PIZZZZA

Nicklas fick en av sina snilleblixtar idag i affären och kom på att vi skulle äta hemlagad pizza till middag.
Vi hade ändå riven ost från kycklingknytena i söndags och lite andra roliga ingredienser så pizzan hade följande saker på: Tomatsås, salami, ost, stark salsa, färsk tomat och bearnaisesås. Vi kallar den en Fannicklas =)
Gott som fan var det iaf, det krävdes otroliga mängder självdisciplin för oss båda att lämna en bit till imorgon till lunch...

Uppe i tornet


Att skapa en KVINNA

Hehe, hittade den här rutan från Smurfarna.
Tydligen är Gargamel så arg på de små blå varelserna att han ska skicka dem den största förbannelsen av dem alla; en kvinna!
Såhär går det till när han skapar Smurfan:
(Hade blivit ramaskri om den gjorts idag..)

Tävling i kärlek


Pepp!

Träningen idag gick jättebra. Jag och Nicklas spelade med varandra hela tiden och körde övningar som vanligt.
Att vi har gått ner till källaren i princip varje dag de senaste tre veckorna (och hoppat hopprep, skuttat, dansat, sprungit m.m.) minst en timme varje gång börjar visa sig i konditionen och spelet. Kul! Vi spelade tre set idag, jag vann alla tre. =)
Nicklas har sin sista seriematch på onsdag, mot Spårvägen (som MÅSTE vinna). Undrar vad de tar in för lag.. =S
Annars är det två individuella tävlingar coming up och jag är väldigt exalterad över dem!
9/4 är det TTEX-spelen och 7/5 är det Tyresö-Stiga Loopen och jag ska spela i damklass för första gången på över 4 år. Spännande! Klubbmästerskapet (stor grej i SIK) spelas nu på våren också. Pepp! Pepp! Pepp!

Morgonpromenad i solen

Fick reda på igårkväll att Felicia och John behövde hundhjälp och att vi skulle gå och hämta Morticia på Nalen på morgonen.
Såå lägga sig tidigt, gå upp tidigt och ut i solen på en 20-minuterspromenad.
Vi åt vår nya favoritkebab på en parkbänk vid Observatorielunden och njöt av solen. Mys!

Den lilla släktträffen

För två månader sedan planerade Nicklas kusin Patrik in en släktträff med de fem kusinerna, två "halvsyskon" + alla partners. Den enorma släktträffen skulle äga rum i Stockholm igårkväll. 13-14 pers räknade vi med att vara. Detta är folk som bor i Linköping med omnejd så jag har bara träffat dem en gång, på ett 90-årskalas för ett par år sedan, så det skulle bli jättekul att träffa dem igen! MEN efter att ha teamat upp oss med Martin och ringt på hemma hos Patrik (där kalaset skulle ha sin början) så visade det sig att alla hade fått förhinder! Ja, utom Patrik och hans sambo Milla då.
Så det blev bara vi fem. Men det var trevligt ändå! De bjöd oss på kinesisk restaurang och ruskigt generösa drinkar hemma hos dem. Vi (Martin drog vidare till en annan fest rätt tidigt, men jag och Nicklas var kvar) snackade en massa, lekte med den nafsande valpen Chico, satte på musik och sjöng allsång till System of a Down, provade kläder (jag och Milla alltså) och hade det trevligt.
Ytterst lyckad kväll, de andra vet inte vad de missade =)

Nicklas på pricken...

Jan Stenmark

Ny layout

God eftermiddag!
Kanske har ni märkt att det ser lite annorlunda ut här på bloggen?
I så fall har ni rätt! Jag har ändrat om lite färger och äntligen (!) gjort mig av med den där gräsliga rosa som kom med förstamallen.
Det här trivs jag bättre med och behöver inte ändra så mycket på mina teckningar, serier och dylikt.
Men då måste jag också be om ursäkt att det kan se lite roligt ut på bloggen, rosa på vissa bilder från längesedan och så.
Anyways, snart dags att laga kycklingknyten till middag.

Poker, Ipad 2, Singstar, Beer Pong, Schack-kväll hos Jonas

Efter att ha spenderat eftermiddagen med de väldigt proffsiga John Bichard och Fraulein Frauke, som gjorde hår och makeup rockabilly/pinup och tagit foton (det var superkul, kanske kommer bilder från det sen!) så befann jag mig på BK på centralen där jag mötte Nicklas för att käka middag.
Sedan drog vi nämligen till Jonas för lite partey. Till pokerpotten hade vi med oss en Aladdin-ask och ett fyrpack öl. Johanna och Daniel dök upp efter en stund med thai-mat. Den stora snackisen (hela kvällen) var Jonas nya Ipad 2. Alla ville pilla. Även en Xperia Play rör han sig runt med...
Kvällen startade med pokern. Johanna bedyrade alla att hon minsann inte kunde spela. Nicklas krossade Jonas genom att ta två stora pottar från honom heads up. Därefter slog Johanna ut Jonas med lätthet. Kanske en kvart in? Then there were four.

Efter det stod sig alla ett tag, men mörkarna blev varje kvart dubblerad. Först 1/2, sedan 2/4, 4/8, 8/16.. =S Jag och Nicklas kämpade för glatta livet, men plötsligt var vi båda all in mot Johanna (som hade gott om marker till godo om hon skulle förlora mot oss). Hon hade två par, jag ett, Nicklas inget. Då var det bara Johanna och Daniel kvar. 32/16 i mörkar och till slut tog Daniel faktiskt Johanna! Spännande match though, och vinnaren bjöd på priserna efteråt ;)
Annars hann vi med en hel del annat också; Buzz (Nicklas var såå nära, men slog inte Jonas..), The Beatles Rock Band, Guitar Hero 6, Kent Singstar, Rock Band 2 och Singstar Dance.

Även ett par rundor Beer Pong hanns med i köket. Nicklas & Daniel och jag och Jonas. Vi vann första, de vann andra (på sjuk tur och med Johannas hjälp). Sköj.
Ett parti schack (som slutade oavgjort eftersom vi var tvungna att springa till 02.05-pendeln), kul.
Lyckad kväll var det.

Vad tänker Nicklas på egentligen?


Kväll med Fabianders!

Fabbe kom över vid 19-tiden igår då vi åt köttfärs och spagetti.
Anders anslöt sig efter en timme och vi spenderade kvällen sjungandes Lips, spelandes mitt spel och pratade.
Kul med charaderna då man äntligen fick testa kategorin "ordspråk". Jag och Nicklas tog 4 stycken på 60 sekunder. Moahaha!
Laget Fabianders vann med 102 poäng mot 98 =(
Men kul var det! Tyvärr avslutades kvällen tidigt (visserligen vid tolvtiden) för att jag hade huvudvärk.
Idag träning, imorrn photo shoot och kanske något skoj på kvällen.

Morgan och Klös

av Patrick McDonell

Tvättdag

Pannkakor till lunch. Ska baka sockerkaka. Eventuellt träffa Ida på BK =)
Ikväll kommer Fabbe och Anders över. Lite Dominion och andra spel, I think...
Nu diskar vi i väntan på tvättid kl. 16.00. Några CV:n ivägskickade och träning så måste jag själv säga att vi har haft en väldigt produktiv dag.

Bra frukost/mellanmåls/kvällsmåls-mat

Är det en matblogg? Är det en serieblogg? Är det en kolla-på-mina-foton-från-när-jag-festade-i-helgen-blogg? Ingen vet.
Anyways, när vi var och handlade idag bestämde vi oss för att köpa något raffinerat, nämligen yoghurt och flingor. Han ville ha Cheerios och jag ville ha START! Vi åt det ikväll med skivade bananer. Det var supergott!
Känner mig duktig och nyttig (till exempel köpte vi ingen läsk och inget godis/chips osv. överhuvudtaget!)

En Colas dagbok


Farlig sport...


Träning


Minions!

Ja, det skulle kunna vara så att vi ser Despicable Me igen. Men bara kanske. Främst är vi nere i förrådet och hoppar hopprep.
Obviously måste vi ha den på DVD sen...

Myspromenad i solen

Känner mig väldigt duktig att vi gick upp 9 imorse för att spela pingis (eftersom vi lade oss vid 5...). Meen träningen gick inte jättebra så vi skyller på den dåliga nattsömnen..
Däremot så var det strålande solsken när vi åkte hem så vi köpte oss en 25-kronors-kebab från ett nytt ställe nära oss och satt i solen vid Observatorielunden. Det var jättemysigt! Tog våra 2.65-kronors-color hemifrån och satt och njöt. Kebaben var grym btw! Mycket bättre än på Orontes.
Det var Burlesqueloppis idag, med Felicia som uppträder och lite roligt folk där, men vi upptäckte att vi har ca 200 kronor kvar tills lönen kommer såå vi hade inte råd att gå.. Nu ska vi dock börja laga fläskkotletter, potatis och gräddsås (allt på rea eller erbjudande, typ). Vi ska vidare njuta av söndagskvällen med lite Lips och work out.
Serier och illustrationer, ey?
(Jag lovar bättring!)

Casual Dinner Party

Igår frågade Felicia om vi ville komma på en spontan knytismiddag med lite folk. Sure bacon, sa vi.
Det enda vi behövde ta med oss var en grillad kyckling och väl där fanns det även pasta, bröd, sallad, lax och vin.
Felicia, John, Chris, Jonathan, Jessica, Sara och vi. Super-chill och trevligt!
Vi spelade mitt spel som jag hade med mig (det med charader, alias, rita, land & stad osv.). The British Empires (yes, EmpireS) vann med 111 poäng mot Team Napoleon (Nicklas, Jessica, Chris och Sara)! Jag tror att folk uppskattade det. =) Sedan gav vi Felicia lite feedback på hennes nummer och drog vid 23.30. Sweet.

Efterfest på våran balkong

Eftersom Nintendo 3DS-eventet var så nära oss tänkte vi att det var passande att ha en liten efterfest.
Vi hade köpt lite öl och muggar och grejer. De som kom var Jonas. Och Fabian. Jo, och sedan Erika =)
Martin skulle kommit men var antagligen trött efter Kambodjaresan. Anyway: pizza, fruktbål, trevliga människor, Donkey Kong, Lips, Beer Pong, dryckesstafett, frågesport.
På senkvällen dök Simon och Magnus upp. Jag hälsar dem glatt välkomna och räcker över en Guitar Hero-gitarr. Efter en stund upptäcker vi dock att det är ingen som känner dessa människor. Hehe, lite flummigt. Men det var trevligt =) Under kvällen togs det en hel del rekord i Donkey Kong, på arkaden! Först slog Jonas sig själv (han hade redan förstaplatsen), sedan slog Nicklas Jonas. Sedan tog Jonas tillbaka rekordet och till slut så avslutade Nicklas spelet med att vinna överlägset. Jag tror att Jonas förlorar sömn nu när han vet att det står BAR överst på listan... ;) Trevlig kväll var det i vilket fall!

Fraises!

Alltså, jag menar inte att sukta ihjäl er, men ikväll åt vi färska jordgubbar med mjölk, grädde och socker.
Need I say more?

Nintendo 3DS Launch Event på Hard Rock Café

Igår vid 16-tiden gick jag, Nicklas och Fabian ner ett kvarter för att attenda en pre-release på den nya bärbara spelkonsolen Nintendo 3DS. Vi var exalterade (två tredjedelar av oss) och stod ganska långt fram i kön in till Hard Rock Café.
 
Trots att vi var ganska långt framme (det bildades en vääldigt lång kö efter oss) så tog det ändå en timme att komma in. Sedan köade vi 20 minuter där inne också. Till slut kom vi in och fick då testa den nya konsolen som var fastkedjad till en söt människa.
Spelen man fick testa var:
Kid Icarus: Uprising
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Nintendogs + cats
PilotWings Resort
Steel Diver
Pro Evolution Soccer 20113D
DEAD OR ALIVE Dimensions
Super Street Fighter IV 3D Edition
Resident Evil The Mercenaries 3D Edition
LEGO Star Wars III The Clone Wars
Combat of Giants Dinosaurs 3D
RIDGE RACER 3D
SAMURAI WARRIORS: Chronicles
Rabbids Travel in Time
The Sims
James Noirs Hollywood Crimes
 
Jag testade Resident Evil och PES. Det såg väldigt snyggt ut. Särskilt det första. Nicklas testade också Zelda, DoA, och Street Fighter. Vi blev faktiskt positivt överraskade. Sedan gissade vi hur många Marios det var i ett stort rör, hoppas vi vinner en konsol! Drog efter ett varv (kanske 45 min?), det var mycket folk och verkade lyckat.

Nyttigt och gott ^^

Nuförtiden har vi börjat med en lite nyttigare livsstil, till exempel har vi bytt ut två 1,5-liters flaskor Cola om dagen till två burkar cola om dagen. Även godiset, chipsen, kakorna m.m. har fått gå. Nu hittar ni bara massor  med läskburkar (15-pack på Ö&B för 40 kr = wohoo!), grönsaker och frukt i vår kyl. Ikväll (efter den hårdaste pingisträningen jag någonsin spelat, och med nya gummin IMA) åt vi en jättegod fruktsallad!
Den innehöll:
Banan
Honungsmelon
Päron
Vindruvor
Färska Jordgubbar
Kiwi
På toppen unnade vi oss faktiskt lite vispgrädde och strössel. Gott. Som. Fan.
Ska på "launch" av Nintendo 3DS imorgon! Det är på Hard Rock Café, en minut från där vi bor =P Ska bli kul! Försöker vända på dygnet. Deeet går sådär.. Oh well.

Sundbybergs IK A - Täby BTK A, 16/3 - 2011

Igår fick vi skjuts av Leif från Fridhemsplan 18.45 för att åka till Täby. Vi mötte upp Rickard och Christian, de andra som skulle spela. Jag var inte med förra matchen mot dem, men den slutade 4-8.
Den här dagen var de ändå hoppfulla (fast fullt medvetna om att Täby måste vinna denna match för att inte åka ur serien... =S)
Igår fick vi skjuts av Leif från Fridhemsplan 18.45 för att åka till Täby. Vi mötte upp Rickard och Christian, de andra som skulle spela. Jag var inte med förra matchen mot dem, men den slutade 4-8.
Den här dagen var de ändå hoppfulla (fast fullt medvetna om att Täby måste vinna denna match för att inte åka ur serien... =S)
Matchen spelades i Östra Vallabrinkskolan på tre bord. Det var otroligt varmt inne i hallen skulle spelarna få erfara...
Matcherna sattes igång. Nykomlingen i klubben Christian förlorade sin första match mot Stefan med 0-3, men tog sedan sin match mot August med 3-0.
Nicklas spelade mot August och inledde väldigt bra, stor ledning och vinst i första set. Sedan orkade han inte mer i den otroliga värmen, så han var tvungen att ge tappt i sina matcher..
Rickard började försiktigt, förlorade en femsetare mot Gunnar (9-11 i skilje!), men kom sedan igång ordentligt! Riktigt kul att se honom gå på och vara så offensiv. Han vann mot Lars med 3-0 i sin andra singel.
Leif har varit sjuk en vecka och var inte säker på om han skulle spela. Det kan han vara glad att han gjorde. 3-0 mot Lars, sedan en femsetare mot Gunnar där han vann med 11-4 i skilje.
I dubblarna spelade Christian och Leif ihop för första gången. Deras spelstilar passade bra ihop och de vann sin dubbel utan alltför stora bekymmer, 3-0 (11-7, 12-10, 11-9).
Nicklas och Rickard har spelat ihop tidigare. Den här gången mötte de ett för svårt par (även om i vanliga fall skulle de kunnat ha en chans). 0-3 blev det, men kändes väldigt mycket närmre än så.
Det står så mycket som 5-5 (!) efter dubblarna. Spänningen är olidlig.
Förstemannen Christian tar två set lätt som en plätt men tappar sedan det tredje. Lars höll på att komma igen och knipa det fjärde också men då äntligen stängde Christian säcken. Puh! 3-1 och 6-5 till Sundbyberg!

Därefter kom Rickard som var on fire denna kväll. Han spelade mot August, som började komma in i sitt spel. Riktigt rafflande femsetare bjöd de på med långa härliga bollar. 11-3 blev det i sista set till... Rickard!
Så nu står det 7-5 till SIK och endast en till poäng tar hem matchen!
Leif var näste man på tur och han mötte Stefan med nyvunnet självförtroende. Även där en utdragen femsetare (publiken behövde inte ha tråkigt). 6-11, 11-5, 11-5, 8-11 och till slut vinst med 11-6 och 3-2. (Leif gick fullt idag, 4-0 - inklusive dubbeln.)

Matchen vanns då av SIK med 8-5!
Första segern för a-laget! Endast en match återstår innan säsongen är över, hemmamatch mot Spårvägen 30/3. See you then.

Prutt

Jävla Nicklas att tycka den här är rolig! =S
Själv fattar jag ingenting.

Jag i skolan...

Uff, dålig på att uppdatera. Antingen har jag huvudvärk eller så tränar jag. Hinner inte med något annat (utan att för den delen säga vad jag gör mest). Här är lite gamla serier om hur det var i gymnasiet ;)
(Killen i glasögon är förresten Nicklas brorsa Martin)
Jag var ingen plugghäst precis =P

Isn't she lovely

På ett (av många) forum som Nicklas hänger på bestämde de sig en dag för att dela med sig av sin favoritmusik till de andra. Man skulle då göra en cd med sina favoritlåtar och skicka det till någon annan på forumet, och få dennes hemmagjorda CD. Lite charmigt tycker jag. Nu är den färdig (tagit en evighet), och han har faktiskt gjort den med ett tema, nämligen brudar. Eller, kvinnor. Alla låttitlar måste innehålla antingen ett kvinnonamn, orden She, Her, Girl osv. Allt feminint. Behöver du omväxling? Sök upp dessa på Youtube! Här är hans skiva:
(Själv saknar jag Isn't she lovely och Lady in Red =P Har du några låtar som platsar på listan?)

Födelsedagsfirande för pappsen

Champagne. Lammstek. Potatisgratäng. Mandeltårta. Presenter. Trevligt.

Action-pappans födelsedag!

Idag fyller en av världens bästa pappor år, nämligen min far Janne.
Ska och fira honom om ett par timmar och då äta god mat! =)

Dancing Couple

Alltså den där John kan ta bra foton... =)


Fröken Frauke Presenterar: Venetian Masquerade Ball- Burlesque klubb!

Efter genrep på eftermiddagen, pizza till middag och förfest med Jonas (bestående av Shot-Poker och Donkey Kong-spelande) drog vi iväg till Felicias klubb vid Nalen Stacken!
Vi kom tidigt så vi hängde in kläderna och gick in direkt. Senare på kvällen var det en hel del kö till garderoben.
Den fantastiska DJ:n Daniel The Bottomless Soldier!
Systrarna
Pianisten (a.k.a "Dad"). Han hade en fin mask!
Felicia sjöng tre låtar först, därefter lite live-jazz med bandet.
Det var fantastiska uppträdanden! Duchess Dubois, Cripta Crispy, Ivoncita, Lily Deluxe och förstås Fräulein Frauke!
Jag var Stage Kitten (städa på scenen mellan numrena) och fick också gå upp på scenen när det var slut! =)
Vi dansade massor och hade suuperkul! Wee!

Mysterious

Kan bara säga, for now, att jag har haft en superkväll!
Bjuder på denna smakbit så länge och så lite fler bilder imorgon. Goder natter.

Rasta-Fanny


Promenad, hopprepsjakt, kycklingknyten, Despicable Me, work out, Lips

Hmm, rubriken säger nog allt... Jag, endast pyttelite sjuk, tog en promenad i solen och handlade toningsmedel och sökte desperat efter hopprep (bra träning för pingisspelare). Testade alla möjliga affärer men ingen hade "vuxen-hopprep". Till slut kom jag till min absoluta favoritbutik; Varsam, den ligger på Kungsgatan 59. De har allt! Kom därifrån med två bollar (?) också.
Kom hem, lagade kycklingknyten till middag. Gott som vanligt. Såg Despicable Me (har utnyttjat en gratismånad av film med LoveFilm, så vi får hemskickat fyra nya filmer nu i mars gratis, wee!) Löved the movie ^^
Vi har varit grymt duktiga och tränat ikväll. Mage, reflexer, armar, ben. Mycket böja på knäna helt enkelt. Även under alla låtarna i Lips! Fast då var det mer dans.. Det blev iaf superkul att spela, även om man låter rätt andfådd =P

Topp-placeringar som togs under kvällen:
4:e plats på "The Phantom of the Opera" (Båda)
7:e plats på "The Phantom of the Opera" (Fanny)
11:e plats på "Safety Dance" (Båda)
69:e plats på "Build me up Buttercup" (Båda)
Nu har jag tonat håret och ska precis börja äventyret att fläta det. Imorrn är det klubb, woo!

It's a beautiful day

(Inte en så bra dag för de som kommer i vägen för Tsunamin som nu drar över Japan dock =()

Yes, snart börjar allvaret!

Herman Hedning, av Jonas Darnell

Handlingslista

Nicklas var duktig och gick ut för att posta spel vi sålt på Tradera (ut i regn/snöstormen). Jag skrev en liten handlingslista till affären också:
Slutsatser man kan dra från listan:
1. Vi har ingenting hemma
2. Jag börjar tillfriskna
3. Dieten börjar på måndag ;)
. Vi har ingenting hemma
2. Jag börjar tillfriskna
3. Dieten börjar på måndag =

Galen pingisboll

När jag var ensam hemma igår letade jag runt på Youtube efter lite "motivationsklipp" (för när jag nu ska börja work out). Nu består de av hälften pingisklipp och hälften bikini-contests. Det här klippet hittade jag när jag letade runt (efter pingisklipp, inte bikiniklipp):
Var tvungen att stanna upp och tänka: "Vänta, stämmer det där nu?" =)

Home Alone

Nu har Nicklas åkt till Hallonbergen för att spela match mot Tibble/Kungsängen, mitt lag spelar också match (men inte jag, jag är sjuk). Själv ligger jag hemma och ser på Eternal Sunshine of the Spotless Mind.
Beroende på om och vad jag orkar laga verkar det bli rester av makaroner och köttbullar, nudlar (åt det igår också), ostmackor eller panpizza... Det måste även beslutas om vilken film jag ska se efter denna. Jooobbigt... (dagens I-landsproblem)

Rebus


Bra motivation ;)

Eva och Adam, av Johan Unenge/Måns Gahrton

Tips från Coachen

Har hittat en väldigt bra sida där man kan kolla på tv-serier. Inget nytt för vissa, men jag tyckte den här var väldigt bra iaf, och kvaliteten var över förväntan.
Bra för oss panka, arbetslösa ungdomar med Arkiv X-abstinens ;)

Grattis på Internationella Kvinnodagen

Jag firar genom att ligga hemma sjuk och ha en karl som passar upp på mig =)

You and me both Snoopy...


Bordtennis-SM 2011 i Eriksdalshallen

Det var jättekul att kolla på SM i söndags i Eriksdalshallen!
Vi åt lunch på en grill i Skanstull och kom dit vid 13-tiden. Köpte ett program, satte oss i mitten på en av långsidorna.

Här kommer en kort referering om de matcherna vi hann se (och världens längsta blogginlägg):
Hampus Söderlund
vs.
Harald Andersson
Hampus, som spelar för Falkenberg, verkligen utklassade Spårvägaren Harald med 4-0 i set, även om siffrorna var så jämna de kan bli; 12-10, 12-10, 11-9 och 11-9. Jag känner Hampus från ett läger jag åkte på i Falkenberg 2005. Hela familjen är pingistokiga, både storesyrran och lillebrorsan tävlade i SM i helgen =) Så himla kul att han vann!
På delad tredjeplats kom Kristian Karlsson och Mattias Översjö.
Daniela Moskovits
vs.
Jennifer Jonsson
Vi kom in precis i den matchen och såg Daniela från Spårvägen leda med 3-0 och tänkte verkligen att matchen var avgjord. Men Jennifer lyckades ta sig ur gropen hon grävit åt sig själv, bjöd på riktigt bra pingis och tog faktiskt matchen! Siffrorna blev 5-11, 6-11, 14-16, 12-10, 13-11 och 11-5. Det var en rysare!
Medeleine Melcher och Michelle Quach delade på tredjeplatsen.
Simon Söderlund
vs.
Vilmer Georgsson
Lillebrorsan till Hampus spelade kanon i sin match mot Spårvägaren Vilmer. Det stod 2-2 i set då han drog ifrån och vann det sista setet med 11-2 (de andra två seten vann han med 11-5 och 11-2).
På delad tredjeplats kom Viktor Gullbo och Viggo Kippel.
Stina Källberg
vs.
Filippa Bergand
Två superduktiga tjejer! Man såg nog direkt att Stina var strået vassare och det syntes också i resultaten. 3-1 i set och 11-9, 11-6, 8-11, 11-6.
På delad tredjeplats kom Elin Snygg och Emma Lunman.
Matila Ekholm & Malin Pettersson
vs.
Marie Persson & Nina Vakkila
Favorittippade Ekholm/Pettersson spelade kanon och vann med enkla 3-0 (11-6, 11-7 12-10).
På delad tredjeplats kom paren Sara Rask/Marina Donner & Kajsa Andersson/Marie Olsson.
Jens Lundquist & Pär Gerell
vs.
Johan Sondell & Robert Svensson
Skulle Lundquist/Gerell ta sitt tredje SM-guld på raken? Det blev inte så några konstigheter, det blev 12-10 till dem i första set, förlorade med 5-11 i andra och sedan 12-10 11-8.
Paren Viktor Brodd/Hampus Nordberg och Johan Axelqvist/Mattias Översjö delade på tredjeplatsen.
Matilda Ekholm
vs.
Marie Olsson
Vänsterhänta (min favoritspelare!) Matilda var på topp idag. Precis efter sitt dubbelguld gick hon in och slog Marie med 4-0! 12-10 i första och tredje set, annars 11-3, 11-7.
På tredje plats kom Marie Persson och Malin Pettersson.
Jörgen Persson
vs.
Pär Gerell
Jörgen jagade sitt sjätte SM-guld i singel och Pär sitt första. Vi satt bredvid Pärs lilla-lilla hejarklack, annars så var det verkligen Persson som var favorit. Falkenbergaren vann de första två seten med 11-8, 11-8, sedan tog Jörgen ett set med 12-10, därefter 11-4, 11-8. Kul för Pär! <3
På delad tredjeplats kom Jens Lundquist och Robert Eriksson.
Ok, så jag kommer spela i SM säg... 2021?

James Bond

Nu till nästa projekt!
Nicklas brorsa Martin är i Kambodja ett par veckor, och vi passade på att låna hans ultimate complete James Bond collection box (även: alla James Bond-filmerna)!
Så plötsligt känns det inte så jobbigt att vara sjuk ;P

Woot?

Min statistik fick hicka igår. Från ingenstans ökade besökarna med 100%.
Kan vara för att när man googlade "Bordtennis-SM 2011" så kom min blogg fram som resultat på första sidan...

Projekt

När man bara går hemma och degar hela dagarna är det bra att hålla sig sysselsatt. Jag har serier (håller på med en ny, men jag är inte redo att lansera den än =S) och Nicklas har Oblivion. Håller på att köra igenom alla banor i Horde-läget i Gears of War 2. Och, eftersom jag var och såg på SM igår, så har jag tagit upp mina planer på att bli bäst i världen på pingis igen (de planerna jag slog ur hågen sådär hösten 2009) och det kommer ta en hel del tid. Nu har jag tänkt läsa Harry Potter på franska!
Ett väldigt bra projekt (särskilt eftersom jag blev förkyld igår och nu ligger och snörvlar och har ont i halsen). För det första har jag läst den första boken på svenska en triljard gånger (och ett par gånger på engelska), för det andra så kommer jag ha ett franskt lexikon bredvid mig för att lära mig orden jag inte förstår. Tadaa! *smart Fanny*

Det tar tid att se nonchalant ut...


Potions!

Hittade de här på Partykungen.se och tyckte de var så söta!
Nu kan man dricka en riktig Health och Mana Potion!
Det är bara en stor portion koffein. Man får en energikick i 5-8 timmar och gravida och folk med svagt hjärta får inte dricka. =) Hihi!
Blanda i en drink? Innan man ska springa ett maraton? När du står inför Diablo? En vanlig tisdag framför tv:n? Who knows?

Bordtennis-SM 2011!

Imorgon tänkte vi dra till Eriksdalshallen för att kolla på Bordtennis-SM.
Schemat är (och hoppas att vi orkar ta oss dit så "tidigt"):
10.45 Semifinalerna i både herrsingel och damsingel
12.15 U20-finalerna (damer och herrar)
13.00 Final i Pingisiaden (11-åringar)
14.15 Final i damdubbel
14.45 Final i herrdubbel
15.15 Final i damsingel
16.00 Final i herrsingel!

Det sjuka är att både Jan-Ove Waldner och Mikael Appelgren har åkt ut! =S J-O i 16-delen mot
Viktor Brodd och "Äpplet" i kvartsfinalen mot Robert Eriksson.
Men vi kommer ändå att få se
Jörgen Persson vs. Robert Eriksson
Jens Lundqvist vs. Pär Gerell
Matilda Ekholm vs. Marie Persson
Malin Pettersson vs. Marie Olsson.

Det blir säkert grymt!

Lite länkar om man vill veta mera:
Officiella Hemsidan
Resultaten
SM-blogg

Mat på ett fat

Stekt fläskfilé med potatiscroquetter, gräddsås/bearnaisesås, ärtor, minimorötter, gurka och majs.
A-that's right! In your face! (du som.. inte.. åt så... gott idag?)

Fröken Frauke Presenterar på lördag!!!

Det är dags igen! Felicia och John har klubb på lördag!
Varmt välkomna till Fröken Frauke Presenterar´s nypremiär!

Den 12 mars slår vi upp dörrarna till vårt nya hem; Nalen Stacken och bjuder in till Masquerade Bal!

Vi hyllar dekadenta hjältar så som Casanova, Don Juan, Marie Antoinette mfl. Tänk er "Eyes Wide Shut" möter Venedig möter jazzig burlesque...
Elegans och dekadence går hand i hand denna kväll, och det kommer garanterat bli hett, hett, hett! 

Vi har flera "treats" för er under kvällen- bästa mask vinner fina priser!

På scen:

Miss Lily DeLuxe- En svensk burlesque drottning som bjuder på ett av sina mest spektakulära nummer

Duchess Dubois of The Amazing Knicker Kittens- en award winning burlesque starlet, för första gången solo på FFP´s scen

Ivoncita- supersöt och full av energi kör hon denna gång en mörkare och morbidare akt än vanligt

Cripta Crispy- framför elegans i fjäderskrud

Janne Sjöblom Trio- vårt eget jazzband bjuder upp till dans

Daniel the Bottomless Soldier- the residente DJ extraordinär pumpar som vanligt upp dansgolvet med gammal och lite nyare musik

Fräulein Frauke "The Saucy Songbird"- Dekorerad i en kaskad av fjädrar och kristaller inbringar hon en prägel av opera till den guldklädda buren av Venedig

Nalen Stacken
Regeringsgatan 74
21-02, 120 kr, 20 år

Inte att missa! Vi har ingen dresskod- men 'dress to impress'
Kom som du är, eller som du vill vara- alla är hjärtligt välkomna!

Mer info: www.frauleinfrauke.com

XxX 
Fräulein Frauke och John Paul Bichard

It's all over town! Vi såg affischen massor när vi var ute och gick ;)


Kvällen hos Joniel!

Mötte upp Jonas i Vällingby och tog sedan buss till Johanna och Daniel för en kväll av snacks/spel/Beer Pong och trevliga människor.
Och det blev det. Alltså spel. Och snacks. Och Beer Pong. Och trevliga människor! En ny dryckeslek har vi lärt oss, en slags stafett där man tävlar i lag. Kom hem 06.45 (var tvungen att vänta på att morgonbussarna skulle börja gå nämligen). It was an amazing night!

Idag har vi hunnit gå upp, ätit BK-dagen-efter-bakfylle-käk ocheh.. well, nu blir det GoW2 iaf. =)

Fuling i spegeln..

Garfield, av Jim Davis

Nicklas på undersökning

Jag sitter hemma och försöker bestämma vad jag ska äta till lunch medan Nicklas är på en glassundersökning!
Det började med att vi båda har gått med i en panel på internet där man svarar på frågor om olika grejer och så samlar man poäng. Så fick han frågan om att komma och smaka på olika glassorter på Hötorget. "Eh, ja tack!", sa han. *mutter mutter*
Han får 300 kr i "värdecheckar" (får se vad det är). Oh, well. Nu har jag lägenheten för mig själv! Moahaha! Kanske ska jag.. städa lite...

Iväg på träning!

Vi har jobbat så hårt varje kväll i februari så det känns som evigheter sedan vi var på pingisträning.
Hur tar man sig dit? Vad är en forehand?
Annars är jag inne på tredje dagen sängliggandes med huvudvärk. Man får liksom ingenting gjort då..
Har ätit Romanasoppa idag, yay! Lika gott som jag kommer ihåg det.
Borde typ inte spela, men blir galen av att bara vara inne i lägenheten hela tiden.
Ska ju träffa Martin en sista gång innan han åker till Kambodja också.
SUCK!
Gå på träning? Stanna hemma? Gå på träning...

Need... air...!


Två hotties här hemma

Elvis, av Tony Cronstam

Pärlplattebeställningar

Joan (vår bästa kund under Retrogathering på Tekniska Museet) har beställt några Peach till en kompis.
Såhär blev de:

Ett helt nytt ICA Super Market!

Blogg.se har legat nere idag, men nu funkar det (sort of).
Igår, som en del av den dagens promenad, gick vi till jobbet och lämnade våra lönebesked och nycklar och sånt.
På vägen hem hittade vi ett enormt härligt ICA Super Market.
Där gick vi runt i ett par timmar och handlade och ooade och aahade. Vi hittade till exempel vår favoritpulversoppa Romana!!! Vi hade superkul och kom hem rödkindade och uppiggade.
Det är de små tingen i livet som betyder något..

Rosina

Det var trevligt i söndags när Nicklas mormor och morfar bjöd födelsedagsbarnen och mig på restaurangen Rosina i Sundbyberg.
Jag tog baconrullad oxfilé med champinjoner, pommes frites och bearnaisesås och Nicklas tog (som vanligt) gravad lax med dillstuvad potatis. Lite presentöppning och mys.

Desperat sötsugen..

Serien Nemi av Lise Myhre

It's a new dawn. It's a new day. It's a new life..

Idag är första dagen på resten av vårt liv.
Förändringar? Inget jobb, ingen aktivitet förutom pingis några gånger i veckan. Ny serie. Ny layout på bloggen (är det meningen iaf).
För att inte bli tokiga här hemma, och för att inte bli alldeles för lata så har jag gjort en lista på vad vi ska göra varje dag. Alltså:
And I'm feeling good.