Dåligt med uppdateringar!

Här händer det inte mycket. Jag vill inte bara skylla på att jag är ute i det fina vädret (läs spelar tv-spel) utan också att jag har ingen scanner som funkar här ute! Superirriterande! Har ca 13 serier jag vill rita från Sheffield och har en nästan helt färdig serie om min hemresa, men måste ha en scanner. Suck.
Hoppas iaf att alla har en bra sommar, det har jag! Ska in till stan idag och stanna lite, får lösa scanner-problemet på något sätt!

Kommentarer
Postat av: Linda

jag har en skanner du merän gärna skulle kunna få. En Canonskanner som är riktigt bra. jag köpte en ny för att kunna skanna negativ. Kan vi lösa det på nåt vis, så kan jag skicka ner den till dig?

2016-07-05 @ 16:23:59
Postat av: Fanny

Åh, det låter ju fantastiskt Linda! <3 Funderar på om den kommer hålla om man skickar den som paket.. Jag vill jättegärna till Borlänge, men kan aldrig lämna katterna för mamma och pappa är borta hela juli nu.. Då hade jag kunnat ta med mig den ner i tåg.. I augusti jobbar jag på läger och sedan flyttar jag tillbaka till lägenheten i slutet av månaden (där jag ju har min scanner). Kanske får klara mig utan,hmm :( Tack ändå!! <3

2016-07-09 @ 17:51:47
URL: http://fannicklas.blogg.se
Postat av: Fanny

Update: Jag har nu burit hem scanners som föräldrarna hade i Stockholm hit! Så nu har jag en scanner här! Tack ändå som sagt <3

2016-07-10 @ 16:37:16
URL: http://fannysjoblom.se
Postat av: Linda

<3

Huvudsaken att det löste sig vännen <3

2016-07-13 @ 12:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback