Nicklas i cykelbuds-EM 2015

Jag ska fatta mig kort, men nu är Nicklas hemma från Milano, där han har tävlat i den tjugonde upplagan av Cykelbuds-EM. Alltså, Europamästerskap (ifall någon inte fattade det), stort.
(Josef, Nicklas och Ella längst till vänster i bild)
 
8 svenskar åkte (inte glömma duktiga Sussi, som vann en alleycat bland annat!). 2 timmar var lördagens kval. Det är varmt. Svåra regler, många blev diskade osv. Wihks (från Ryska Posten) cykel gick sönder en kvart in och han var tvungen att avsluta tävlingen. Sussi fick tre (!) punkor (men var banne i mig nära att kvala ändå!). Sent sent på kvällen sattes listorna upp så man kunde se vilka som kvalat. Där kunde man se Nicklas (nr 51) och Batman, från "Ryssen" (nr 404)!!!
På söndagen var det final, de 80 bästa från dagen innan (av ca 450 tävlande) körde. Batman hämtade ut det fjärde manifestet och hamnade på 49:e plats. Nicklas kör felfritt, är både stark och smart, ligger före världsettan (!) där ett tag. Hämtar ut sista/sjunde manifestet (bara de 15 snabbaste får göra det) och hamnar till slut på 8:e plats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Helt otroligt. Det går inte att beskriva hur stort det är med ord, så jag tänker inte ens försöka. Han kom hem på måndagen vid midnatt nästan, efter en intensiv resa. Kul som fan har han haft, prylar i drösar hade han med sig hem. Nästa år blir det EM i Köpenhamn, det är inte alltför långt borta, och VM kommer hållas i Paris, iiih!
Nicklas. Vilken best.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Psykelbyxa är lite som en binda. Fast för att det ska bli bekvämt och inte kladd.

2015-06-07 @ 01:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback