Utflyttade och inflyttade!

Sådärja. Då har man (äntligen) flyttat ut från Saltsjöbaden-lägenheten till nya stället! Vi flyttade in där i maj 2012, så exakt 2 år fick vi bo där. Vi har trivts superbra, älskade den lägenheten! Istället för att betala hundratusentels kronor (!) i obligatoriska renoveringskostnader så drog vi istället vidare. Lite kort fakta om de båda lägenheterna:
 
Igår fick alltså flyttlasset, våra vanliga happy helpers Nicklas pappa Peter och brorsa Martin hjälpte till. Kl. 8 på morgonen hämtade Peter släpet och kl. 18.30 (!!!) var alla grejer i vår lägenhet. 3 jaekla turer fram och tillbaka!
Herregud vad mycket grejer man har! Vafan! Aldrig igen har jag sagt och Nicklas har hållit med.
Nya stället har en stor rymlig hiss, men tror ni inte att vår feta soffa (som ändå var i tre delar) inte går in i hissen! Två av delarna fick pojkarna manövrera upp genom en smal jävla spiraltrappa á la Friends (Kolla!)
Till slut så fanns iaf alla saker på plats (inklusive 4 jävla cyklar (och så min dåliga som får stå nere i cykelrummet)
Nu är det bara att få ordning i kaoset... Fannicklas-vi-vet-inte-hur-världen-fungerar har inte fixat något el-abonnemang, vilket bokstavligen betyder att vi. har. ingen. el. Vi kan inte ha något i kyl eller frys, inga lampor kan man tända, inte använda spis eller micro, självklart ingen tv eller nånting. Det första vi gjorde igår kväll när vi var färdiga var att gå och käka på restaurang och köpa värmeljus och tändstickor! (för vem vet i vilken låda de finns liksom).
 
Såhär långt har vi kommit fram till denna lista på fördelar med respektive lägenhet:
 
I gamla lägenheten är det nu helt tomt och det är visning söndag, måndag. Hoppas hoppas hoppas att lägenheten blir såld innan sommaren kommer! Alla tummar och tår hålls så länge.
Angående elen så har vi räknat ut att det är Vattenfall i huset och man kan ringa dem några timmar varje vardag, så vi ska ringa imorrn och förhoppningsvis kommer den snart... Under tiden äter vi mycket frukt och andra torrvaror och gör av med pengar på att käka ute.. :S
 
Nu ska vi dra till Solna Centrum (är på Fridhemsplan och kollar mail som vanligt) och köpa färg till sovrummen! Mycket pysslande dagarna som kommer, men kul är det också! :)
 
Internet kommer på tisdag (om vi har el då vill säga), hörs dåå!

Kommentarer
Postat av: Fellie

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

2014-05-11 @ 17:24:51
Postat av: Linda Fluff

Välkomna Hem <3

2014-05-12 @ 02:17:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback