Radioskugga

Här var det tyst. Överlevde vi kryssningen? Jadå. Men båda jobbade dagen efter, jag jobbar hela helgen, vi håller som bäst på att städa lägenheten ännu mer för att imorrn (och på tisdag) är det visning! Fullt upp alltså. Idag har Nicklas skurat alla golv, vi har rivit ut vartenda klädesplagg i garderoberna och skänkt/slängt/ska sälja massor, packat en del, hängt och vikt in resten snyggt (folk ska ju faktiskt kolla in i våra garderober, det är inte varje dag våra gäster gör det. (Hoppas jag!)) Vi är redo iaf, hemmet är skinande!
 
Hur var kryssningen? Jovars, inte så pjåkig. För första gången i världshistorien (Fannicklas-historien) så beställde vi dubbelsäng, sweet! Vi åt gott också förstås.
En smärre miss var ju att det var sportlov och båten kryllade av hemska, högljudda barn. (Ja, som i 1:38 i detta klipp!) Jag fick även magproblem på kvällen såå allt som allt var det inte en av våra bättre kryssningar. Oh, well.
Vi ska försöka få biljetter till att kolla på Oscarsgalan på biograf imorgon kväll. Från kl. 23 till 6 på morgonen. Vore fett kul! :)

Kommentarer
Postat av: Fellie

Det var samma här... Sjuuuukt mycket barn =(
Och tråkigt med magen!!!! Vi hörs snart! Puss

2014-03-03 @ 10:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback