Fanny - expert på lagar, motioner och förordringar

En frilansjournalist mailade mig och frågade om jag vill vara med i ett videoreportage och prata om Sveriges spellagar. Hon hade hittat mig genom bloggen. Jag verkligen ser framför mig hur bra jag skulle göra på den intervjun alltså:
Efter lite googlande på saken har jag även förstått (även om jag inte orkade läsa så mycket) att det då handlar om "spelande" som i spela på hästar, lotter, poker, "betting" och sånt. Inte riktigt min scen. Så jag skrev ett snällt mail att de behöver hitta någon annan. Kanske om det hade gällt nånting om tv-spel, då hade jag kunnat sätta mig in i det iaf ;P

Kommentarer
Postat av: Carlsson

Frilansjournalist på uppdrag för ett spelbolag, företrädesvis utlandsbaserat som ska göra videoreportage att användas i reklamfilmer för att belysa vilka "oschysta" lagar vi har i Sverige som inte låter vem som helst bedriva spelverksamhet?

Jag kanske är cynisk och syftet är betydligt mer ädelt än så, men efter alla länkförfrågningar till onlinecasinon som säkerligen du också får veckovis, börjar man lära sig hur verkligheten ser ut.

2014-03-28 @ 10:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback