Valborg!

Nicklas fick sluta tidigt idag och vi firade genom att käka i Saltsjöbadens centrum, handla lite inför min födelsedagsfest på fredag, sedan till en fet brasa i Fisksätra.
Kallt, men faktiskt rätt kul på ett barnsligt sätt. Ännu roligare när de håller på att starta en skogsbrand eftersom de satte hela brasan på torrt gräs.. Dock tror jag inte att det vara några igelkottar i! (eller, hoppas)
 
En god och en dålig nyhet dock. Den dåliga nyheten är att vårt internetabonnemang går ut 30 april, så vi kommer inte ha något internet från imorgon! Vi trodde ju att vi skulle flytta precis i början av maj. Det kommer bli som när vi flyttade in här, då hade vi inte internet på två månader. Man går mycket mer till biblioteket än vanligt :P
 
De goda nyheterna är dock att vi får tillgång till vår lägenhet på söndag, då är gamla hyresgästen utflyttad. Sweet! (vi trodde att hon behövde två veckor minst till att renovera sin nya lägenhet). Tyvärr är pappa Peter/chaufför/hyrare av flyttbilen i Göteborg i helgen så det blir ändå flytt först nästa helg! Men ändå! Vi funderar på att ta dit en madrass och iaf sova där nätterna när Nicklas jobbar. Old school.

Kommentarer
Postat av: Linda Fluff

Snygg du är på bilden <3

Mattias hälsar att det behövs inte mycket mer än madrass, tv/tv spel, internetkabel så är ni klirrade sen ;)

=D

2014-04-30 @ 22:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback