Alleycat #1, 3/4 -14

Jag gick tyvärr inte med på Nicklas cykeltävling igårkväll, själv har man legat i ett mörkt sovrum i ett dygn med migrän. Wohoo. Han hade dock hur kul som helst (kom med sista tåget hem, drack 5 öl och var supersocial, är jättestolt över honom!). 54 tävlande (rekord i alleycats historia!), många som han kände och fler han lärde känna.
De fick alla varsin liten karta med ca 10 stopp runt Sthlm, och så ska man svara på frågor (typ "Hur många soptunnor finns det på den gatan?"). Hela rundan tog 40-45 minuter.
 
Efteråt gick alla 60 personer till någon stackars (liten) pub för att ta en öl, eller flera. Verkade supermysigt, de fyllde hela stället, stängde av musiken för att ha prisutdelning. Tror ni inte att Nicklas den jäveln kom på 11:e plats!
Helt sjukt. Han slog jättemånga som varit cykelbud i flera år och som är superduktiga. Moaha! Däremot slog han inte Josef den här gången, som han gjorde i SM (han var ASAs bästa cyklist innan Nicklas).
 
Karl "Batman" Börjesson tog, inte helt oväntat, förstaplatsen. Han har vunnit SM tre gånger, kommit 6:a i VM och vinner typ varje alleycat han är med i. Vi tippar honom som etta i EM i sommar! Vinnaren i senaste SM anordnade denna tävling, så han var inte med (annars hade det varit spännande att se de två kämpa mot varandra). Även människor som inte är cykelbud får vara med, och har ett eget pris! Även bästa kvinna får pris. Så gillar du att cykla borde du vara med! Nästa gång måste jag vara med och kolla på iaf!

Kommentarer
Postat av: Carlsson

Dags att börja lobba för att cykelbud ska bli en OS-gren! :) Det hinner väl knappast ske till Rio 2016, men kanske Tokyo 2020? Pallar Nicklas 6 år till i yrket kunde han i så fall vara svenskt OS-hopp!

2014-04-06 @ 00:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback