Retrogathering 2013

Oj, vad skoj vi hade i Västerås på årets Retrogathering! Vi missade förra året och var därför ivriga att komma iväg i år. Tåget från Stockholm gick 09.25, vi kom dit lagom i tid för Pong-kvalen (och fick sällskap på tåget av Linus och Jesper också!). Träffade såklart massor med roliga människor man känner, gick på marknaden och köpte lite smått och gott (mest smått), spelade retrospel, lyssnade på föreläsningar.
Sen var det ju Pong-SM såklart. Nicklas spelade ju för två år sedan och tog sig så långt som till final! Helt crazy. Andra gången han spelade (första gången var en turnering hemma hos Martin Lindell. Som han vann då alltså). Nu, två år senare var det dags igen. Han ville få revansch på Dasse, främst. Helst ta sig till final igen.
(Just ja, jag anmälde mig också så att vi skulle bli 32. Åkte med 4-15 första matchen..)
 
Nicklas vann både första och andra matchen och var därmed vidare till slutspelet kl. 17 (anledningen till varför vi tog ett så sent tåg som 19.41-tåget, ifall han skulle ta sig så långt)
(I andra matchen slog han tyvärr ut GamingGrannar-Dave, precis som 2011!)
 
Spännande värre i Pong-slutspelet! Nicklas tog kvarten relativt lätt, sedan vann han även semifinalen och befann sig alltså i final! Igen!
Tyvärr hade Dasse redan åkt ut mot tvåan från förra året, Mize, som nu skulle möta Nicklas i final.
Han kämpade på bra men hade aldrig riktigt chansen. 15-10 (?) slutade sista matchen och Nicklas kom tvåa, igen. Nöjd var han iaf, som fan, eftersom målet var just att komma till final!
Han fick en fin silvermedalj, ett spel och så en konsertbiljett. Nästa år blir det vandringspokal och buckla! ;)
Vi firade på Taco Bar efteråt, innan vårt tåg skulle gå. En heldag med skoj alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback