ONÖDIG redigering!

Fan, vad arg man blir när man ser hur bilder retuscheras för att de ska passa "idealen". Inte konstigt att människor har så låg självkänsla, man får ju inte se att även kändisar har ringar under ögonen, rynkor och valkar! Man ser inte så bra på dessa bilder, bättre att gå in på sidan, där överlappar dem varandra, men några exempel:
Och så är de ju så vackra på första bilden, det stör mig mest!

Kommentarer
Postat av: Fellie

Ja det är så skumt att det är BARA dessa bilder som syns. Med det sagt så jobbar ju vi med/använder photoshop, så jag tycker inte att allting är dåligt. Det är framför allt när man ändrar i bilder som ska se ut som "vanliga", typ dem på angelina och george... Sen tycker jag att det är fruktansvärt när man faktiskt ändrar någons kropp (lite förbättring av huden kan jag ta licksom)
Det är ju lite kul för en av dem mest extrema är ju Kieras bild, och hon blev ju skitsur och har pratat öppet om det i media bland annat. Go her!

2013-10-29 @ 22:18:38
Postat av: Felicia

Tycker de flesta ser bättre ut innan redigering... Många passar faktiskt med lite rynkor och 'ojämn hy', det är inget att skämmas för?

2013-10-30 @ 14:56:57
Postat av: Fanny

Jo, jag förstår varför photoshop FINNS, men detta är ju bara groteskt, vissa av dem. Härligt att Kiera gick ut och sa det iaf!

2013-10-31 @ 01:32:43
URL: http://fannicklas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback