Klubb på lördag!

Nu på lördag är det dags för burlesqueklubb på Nalen igen! Extra kul den här gången är att jag kommer vara med på ett gruppnummer på stora scenen! Vi är sju stycken som sjunger en fin låt från Mupparna. Weee! Om du ska gå på klubben någon gång, låt det bli denna gång! :)
Välkomna till underlandet, gränslandet, sagolandet och platsen där drömmar slår in.

Fräulein Frauke Presenterar firar fyra galna år i burlesquens tecken här i Stockholm och det har verkligen varit en galen resa, från rå förort till glansigt City, från Weimar Tyskland till Cuba Libre, cirkusar och vattenland, storslagna baler till intima jazzvansinnes shindigs.

Vad passar då bättre än att fira dessa fyra år med en överdriven sagofest med en absolut imponerande line-up med superstjärnor från hela världen?

Fantasifulla skapelser fulla av magi, skönhet och mystik samsas med sagoväsen, prinsar, prinsessor och Stockholms, om inte norra Europas vackraste publik!

Med fokus på sagornas och berättelsernas väsen går vi in i urskogarna. Det blir monster, insekter, sjöjungfrur, kända ikoner, katter och trollkarlar!

Förutom en alldeles formidabel show med några av världens bästa artister har vi livejazz, grymma DJ´s och överrasknings-happenings under kvällen! Att klä upp sig är något av ett måste (se mer nedan) och pris kommer att delas ut till de bäst klädda gästerna- så det är väl värt extra insatser!

För livemusiken står vårt alldeles egna husband Janne Sjöblom Trio med sköna gamla jazztoner i bakfickorna och för skivvändandet ser vi underbara Lady Bluebird i vår Harlem Swing Lounge, samt glamorösa Fashionasti, som kommer vigla upp dansgolvet i stora salen.

Nalen Lördagen den 25 Maj

Regeringsgatan 74, Stockholm

21.00 - 02.00

170 SEK förköp

200 SEK i dörren

Förköp sker på www.nalen.se

www.bichard.se


Showen

Lada Redstar (GER) - The Hot Pin-up from the cold...

Den här vintageinspirerade skönheten, född i Sarajevo, är utan tvivel en av Europas största burlesquedrottningar. Hon turnerar och uppträder över hela världen och vann den prestigefyllda titeln “bästa utländska burlesqueakt” på London Burlesque Games 2011. Som om det inte är nog att hon blivit framröstad till nummer 35 på listan av de femtio största burlesquestjärnorna i världen kommer hon veckan efter FFP göra sin debut på världens största burlesqueevent och tävling: The Burlesque Hall of Fame

GoGo Harder (US) - Boy next door meets SEXBOMB

GoGo är en av USA’s främsta boylesquestjärnor med bas i New York där han också producerar shower och håller i workshops (som dessutom kommer till Sverige, håll utkik för mer information!). Han vann “bästa boylesque Crown” på London Burlesque Games 2011 och är nu tillbaka i Europa för en fullfjädrad turné. GoGo mixar humor, tease och ikoner i sina fantastiskt underhållande nummer

Marnie Scarlet (UK) - Fetish princess and performence artist

Vi är så exalterade att ha den galna och experimentella Marnie på vår scen! Denna konstnär, kreatör, och latexdesigner är en av Europas största alternativartister och uppträder på allt från modeevents till galna fetishklubbar och konstvernissager. Hon är “over the top” och kreativt unik på så många sätt

Fräulein Frauke - The Saucy Songbird

Det blir något av ett födelsedagskalas för Frauke, som startade klubben för fyra år sedan. Inte bara är det en underbar och kreativ lekplats för ideér, skapelser och kreativitet, det är också platsen där hon träffade sin man, fotografen John Paul Bichard (som nu driver klubben tillsammans med FF) och för detta sagolika tillfälle tar hon på sig rollen som en riktig ikon...

The Chrystal Wisard (UK)
Magisk och förtrollande kommer denna brittiska trollkarl och förför - både från scenen och golvet. Som hämtad direkt ur en Elsa Beskow saga träder han fram med sin kristallkula...

Lady Francescca
Med rödtoppen Lady Francescca blir det alltid hett på scen. Hon tillsätter humor till det glamorösa och bjuder alltid på en färgsprakade show. Ikväll släpper hon fram vilddjuret inom sig...frågan är om hon är mer vild än tam?

Curly Lou - aftonsångerska som bjuder på lockande toner med inspiration från sagolika väsen och mystik från svunna tider.

Kwipi Lovebite - På nyårsafton böd denna Göteborg-skönhet oss på eldshow, denna gång kommer hon tillbaka och kör på energiskt burlesquenummer

Dresskod:
För att komma in och njuta av galenskaperna på Fräulein Frauke Presenterar behöver du vara “uppklädd”. Detta betyder att du kommer inte in med streetkläder så som gympaskor, jeans och t-shirt etc. Vi uppmuntrar till så galen och avancerad klädsel som möjligt, men det “räcker” med klädkoden Kavaj. Tips på kläder är frack/smoking/kostym, vintage, burlesque, korsetter, vackra klänningar, uniformer, epok, fetish, maskerad, masker, hattar och fjädrar. Denna gång är det ju alldeles extra att klä upp sig i olika sagoteman.

Inspiration till eventet kan du se här: http://pinterest.com/frauleinfrauke/fairytale-creatures/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback