Lite "nya" möbler

Nu när Nicklas landsställe håller på att rensas fullständigt på grejer är det bara att norpa åt sig vad man vill ha. Det betyder att vårt hem har fått tillskott med en massa porslin, ljusstakar, textilier, mattor, diverse av Nicklas gamla prylar och så några större saker. Typ denna säng (+ två täcken och några kuddar) som nu står i gästrummet och låtsas att den är en soffa:
Skönt för gästerna att inte behöva sova på golvet lixxom. Vidare en grym, bred, kökssoffa (som man kan öppna, dra ut och sova i)
Även en byrå fick avlösa vår gamla tv-möbel vi hade stående i sovrummet. Bra att möbeln var vit, så blev det lite ljusare i det annars något dystra rummet (även bra för alla mina kläder att få ligga i lådor och inte i fack)
Långsamt fyller vi vår stora lägenhet och gör det till ett personligt hem. Nu är det dags att göra balkongen fin också! ;)

Kommentarer
Postat av: Linda

Stort Grattis. Härligt att läsa =)

2013-04-29 @ 15:04:35
Postat av: Fellie

Åh!Vadfiint!Jag vill också ha nya möbler. Behöver typ en garderob (eller åtminstonde en till byrå) samt också en kökssoffa. har kollat på Blocket etc,meninte hittat nån än.Good for you guys! =)

2013-04-29 @ 21:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback