Bond-helg!

Nu är det dags att köra den, något uppskjutna, Bond-helgen med oss, Adam, Martin och Paola! 36 timmar av så många Bond-filmer vi hinner se, komplett med måltider, snacks och olika nomineringar (såsom "Bästa Bond", "Bästa Bond-brud" osv).
Shaken, not disturbed

Kommentarer
Postat av: En hemlig läsare

Hej fanny och fannicklas!
Har ni sett att det finns ett sega-spel som heter james POND alltså som james bond fast ett P!? För det tror jag Nicklas skulle gilla för han gillar ju sega OCH james bond haha! Förresten tycker jag han har varit jättesöt på alla de senaste bilderna (som vanligt hihi) så kan du inte lägga upp fler bilder? Helst lite högre upplösning också om det går bra!!
Kram från en stor läsare!

2013-04-06 @ 17:44:17
Postat av: carlsson

James Pond är ursprungligen ett Amiga-spel som portades till Sega Megadrive (med flera?) format. Det finns faktiskt flera spel i den serien, i alla fall på originalformatet. Rätt bra tror jag, har aldrig spelat det speciellt mycket.

2013-04-06 @ 22:56:55
Postat av: Nicklas

Jag brukade spela James Pond till Mega Drive när jag var liten. Då tyckte jag att det var jättebra, men frågan är om jag skulle tycka det nu. Men det skulle nog ge lite nostalgi att spela det igen. :)

2013-04-07 @ 23:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback