Fröken Frauke Presenterar - Under the sea!

På lördag är det dags igen! Då är det Fröken Frauke presenterar på Nalen! Alla måste dit! (vi kan tyvärr inte eftersom Nicklas ska tävla i cykling dagen efter kl. 6... =( Buhuu!)
 
Sirens and Sailors and Fish- Oh My!

Varmt Välkomna att dyka ner till en magisk plats ni aldrig skådat tidigare! Anrika Nalen förvandlas den 8 September till den djupa oceanen och vi bjuder in till en storartad kväll ni sent ska glömma: burlesque, cabaret, akrobatik och jazz samsas på stora scenen där vi skapar magi djupt under vattnets lugna yta...

Inspirationen hämtas från “handsome but dangerous” tatuerade sailors, läskiga sjöodjur, vackra “bathing beauties”, lurande och lockande sirener och förstås Jul
es Verners klassiska verk: En Världsomsegling Under Havet.

Vi har celebert besök från vitt skilda hörn i världen samt fantastiska vatten-inspirerade akter: Möt pirater, sjömän, humrar, sjöodjur och sjöjungfrur i ett vackert virrvarr!

The Harlem Cointreau Lounge

Som om inte allt detta vore nog har vi premiär för vårt samarbete med det anrika och lyxiga (burlesqueinspirerade!) spritmärket Cointreau. Harlem kommer förvandlas till en sensuell cocktaillounge, med gratis ´Countreupolitans´ till våra första 100 uppklädda gäster.

Vi kommer också visa en väldigt exklusiv utställning med The Queen herself: Dita Von Teese! Under kvällen är det här den ljuva jazzen och swingmusiken kommer att spelas i takt med att cocktailernas elegans kommer att avnjutas!

Showen:

Christopher Wonder (US) 
Mr Wonder är en magiker och konferencier av rang! Äntligen får Sverige möjlighet att se denna världsstjärna in action! Annars brukar han förtrolla (och då menar jag Förtrolla!) publiker i framför allt USA och Italien och har jobbat på the infamous Velvet Hammer Burlesque Club!

Cleo Viper (IT)- Straight back from the roaring ´20s!
Italiens största stjärna uppträder över hela klotet och återvände just från Las Vegas där hon showade på världens mest betydelsefulla burlesque event: Burlesque Hall of Fame. Denna donna kommer att absolut förföra er med underbara kreationer, passion och vintageinspirerad skönhet!

Fräulein Frauke - the Saucy Songbird
Kvällens värdinna och en av Sveriges största internationella burlesqueartister. När Frauke inte är upptagen med att organisera klubbar och event som t.ex. Stockholm Burlesque Festival och FFP är det vintageinspirerade burlesquenummer alá extravagans som gäller!

Virginia Valentine 
Som Virginia V the Pirate Queen möter vi henne djupt i havets vågor! Sverige har mycket att tacka “Hootchy Kootchy Mama” för: Hon tog neo-burlesquen till Stockholm och skapade underbara och inspirerande klubbar under många år. Själv är hon även en internationell artist med attityd som kunde döda!

Manda the Octupus Act 
Cirkus artiste extraordinare! Kreativ och super-talented akrobat kommer bjuda på ett sjöinspirerat nummer!

Pepper Potemkin - Burlesque Bombshell
En femtedel av världsburlesquetruppen Blackbird Burlesque Cabaret men också en soloartist i sin egen rätt med många år på nacken! Pepper bjuder alltid på en fartfylld, kaxig och unik show och kommer nu första gången allena till FFP.

Kitty Sincane - en av Sveriges nyaste burlesque starlet´s intar Harlems scen med neo-inspirerat sailorette-nummer.

Janne Sjöblom Trio- vi bjuder som vanligt på gungande och sjungande jazz! FFP´s husband bjuder upp till dans och kanske blir det lite sång till också. Våra eminenta musiker är: Janne Sjöblom- piano, Rolf Olsson- bas, och Jesper Kviberg- trummor.

Vi har också en “äkta” tatuerare med oss! Alla kan få den efterlängtade sailors looken med hjälp av Von Sven och hans underbara illustrationer.

DJ´s

I Stora Salen regerar Damon Zurawski från The Catastrophe Orchestra och oräkneliga klubbar runt om i Stockholm och Berlin. I Harlem blir det Chicagos egen Old School Fredrik som står för skivvändandet och kommer göra alla Lindy Hoppare mer än nöjda!

Dress to impress!
Fantastiskt pris till de två bäst klädda! Vi kommer dela ut två flaskor av Marylin Monroe´s favorit champagne: Piper Heidesieck! Vi uppmuntrar till och hoppas på en uppsjö av partyglada och uppklädda gäster: sailors, vintage, uniform, burlesque, epok, fetisch, etc. Extra plus blir det med vatteninspiration på kreationerna!

Förköp www.nalen.com

Lördagen den 8 september
Nalen, Regeringsgatan 89
21-02, 150 sek

Varmt välkomna önskar
Fräulein Frauke och John Paul Bichard

Bichard Studios www.frauleinfrauke.com 

Cointreau www.cointreau.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback