Fröken Frauke Presenterar 24/11!

Come to the Circus- the Greatest Show on Earth!

Fräulein Frauke och co. bjuder in till en alldeles speciell afton: inget är väl lika romantiskt, sagolikt, roligt, fånigt och magiskt som den klassiska cirkusen!?
I denna underbara familj får alla plats, gamla som unga: allt från fantastiska artister med allehanda konster och färdigheter, till de utstötta: freaksen i den ökända “SideShowen”..

I kväll vurmar vi lite extra för de utsatta, de konstiga, de fula och det makabra! Nalens vackra balsal kommer att fyllas till bredden av udda karaktärer och vår publik är minst sagt del av spektaklet! Vi har så klart bokat några av kabaretvärldens starkast skinande stjärnor, det är pärlor ni verkligen inte vill missa!

Vi fortsätter också vårt tjusiga sammarbete med anrika spritmärket Cointreau: vår Harlem Cointreau Cocktail Lounge kommer servera vackra drinkar, spela den bästa och mest dansvänliga vintagemusiken samt visa Bichard Studio´s fotoserie “The Cirkus Series”.

På Scenen:

Scotty the Blue Bunny (US) - Konferencier
En favorit i Stockholmsscenen sen bland annat arbete med Hootchy Kootchy Club- Scotty is back in town! Denna två meter höga kanin är vansinnigt skandalös, oförskämd, upprörande och alldeles, alldeles underbar!

Mr Pustra (UK) - Vaudevilles Darkest Muse
Denna “creation of beauty” är ett vandrande piece of art! Som performancekonstnär har han förblindat och förtrollat publiker såväl som fashionexperter över hela världen och är en fullständigt ikonisk och estetiskt “egen” artist. Missa inte hans första uppträdande i Sverige!

Missy Macabre (UK) - The Sideshow Sweetheart
Som namnet antyder är Missy en mörk och farlig skönhet. Hon har blivit dubbad till “Sideshow royalty” av engelsk press och hon åker land och riken runt för att förföra med hennes cirkusinspirerade burlesquekonst.

Fräulein Frauke 
Frauke´s allra första nummer var Come To the Circus, här är den igen i en något upptrappad version: livesång, dans och spektakel står på menyn.

Miss Lily DeLuxe
Lily DeLuxe är en av Sveriges främsta burlesqueartister som har förfört publiker över hela världen med sin flirtiga, sexiga och eleganta stil och humor. 

Nancy the Marionette 
Dockteater för vuxna! Konstnärinnan bakom “Stand up Puppets” kommer bjuda på någonting alldeles speciellt, absolut i den Victorianska cirkusens anda!

Evz Frantic
Denna farligt vackra fetishinspirerade artist från Göteborg specialiserar sig på skräck och neoburlesque. Ett riktigt vackert cirkusfreak!

Adoria Amoria
Nyare burlesuqestarlet och medlem i The Royal Roses Burlesque Troupe, här på rymmen från psykkliniken...

Förutom detta har vi förstklassig jazzunderhållning med husbandet Janne Sjöblom Trio.
DJ´s är Curly Lou, för vintageinspirerad Lindyhopdansande och annat, samt Madame Mare i stora salen som kommer bjuda på en riktigt fartfylld blandning med fokus på dansant cirkusmusik!

Dress to impress!
FFP har alltid den snyggaste publiken, och det är väl värt besväret! Vi kommer lotta ut två flaskor av Marylin Monroes favoritchampagne Piper Heidseck till de bäst klädda. Vi kommer även att dela ut drinkbiljetter med Cointreaupolitans under början av kvällen till gäster vi tycker är extra snygga och uppklädda! Go wild!

Nalen, Regeringsgatan 74
24 November, 21-02
160 SEK Förköp/ 190 SEK i dörren
Förköp: www.nalen.com 
el
www.frauleinfrauke.com

Stort tack till vår sponsor Cointreau!
Bichard Studios

Varmt välkomna önskar
Fräuelin Frauke och John Paul Bichard
xoxoxo

Kommentarer
Postat av: Anonym

Weeee!

2012-11-17 @ 11:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback