Påskmiddag!

Det var supertrevligt att åka till lägenheten på Parkgatan och äta påskmiddag med Felicia och John. Vi kom dit 18, gick gemensamt och handlade och hyrde filmen The Adventures of Tintin. Vi åt lite småplock; gravad lax, kräftstjärtar, rostat bröd, kokt ägg, ostar, prinskorv och kokt potatis. Gott gott.
Efter maten bakade Felicia en tårta. Vi hade gömt lite lappar i lägenheten med ledtrådar till ett ägg till dom. Vi gav den första lappen i handen, och så fick dom försöka hitta resten. De var jätteduktiga!
(Facit: Lapp 1: Under kudden, Lapp 2: En tavla, Lapp 3: Vid paraplyerna, Lapp 4: I pianot, Lapp 5: En viss tapet, Lapp 6: I VHS-filmen "Godzilla", Lapp 7 (där ägget var): I det näststörsta sovrummet. Det var en mycket uppskattad jakt och de var jätteduktiga!!
Vi hade lagt en Lindt Mörk Chokladkaka, två ostar, lite jordgubbar, vindruvor, valnötter, crackergrejer John kan äta (glutenallergiker), några Wienernougat och en Tialott (de vann endast 10 kr..).
Tårtan var supergod! Vi såg på filmen och svullade i oss. Alla kände sig rätt mätta på kvällen (John fick ett påskägg av Felicia och Nicklas fick ett av mig, båda fyllda med godis).
Det var en god afton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback