Kanin!

Blev väckt av Vicky 06.15 igår för att Gillis hade feber, så jag hoppade in och jobbade istället för henne. Fick gå vid kl. 13 dock och då åkte jag och Nicklas till Handen, i Haninge, för att hämta vår lilla kanin!
Det fanns fyra att välja mellan, men det var svårt eftersom alla var så söta! Jag kunde fysiskt inte göra det, så Nicklas fick till slut peka på vilken vi skulle ta. Det blev en dvärgvädur i färgen "otter svart". Den högra på bilden nedan:
Vi hade med oss en transportbur och åkte pendeltåg hem med ninin. Fick skjuts av supertrevliga uppfödaren Frida från hennes gård till stationen (det var en bra bit och bussen hade precis gått). Uppskattat!
Väl hemma så hade vi gjort iordning buren i köket med spån, halm, matskål, hö, koja att sitta på (och i), toalett osv.
Han var väldigt lugn till en början, sprattlade inte när vi höll honom, hoppade inte runt utan bara satt där stilla.
Man ska låta kaninen vara första dagen så att han får göra sig hemmastadd. Vi åkte till Jonas på kvällen och däckade i säng. Idag har vi dock gjort att hela köket är hans "bur". På dagarna får han gå fritt i det avspärrade köket. Inga sladdar han kan bita sönder och han är nästan helt rumsren. =)
Vi satt och spelade kort på golvet och lät honom komma till oss. Han var väldigt blyg till en början, satt bakom buren och gömde sig en timme, men till slut var han jättenyfiken och hoppade upp på "spelplanen" och upp i våra knän och så. Han har inga problem att bli klappad heller och han är såå mysig! ^^
Namnet är nästan helt bestämt, men Nicklas har precis fått kalla fötter så jag vågar inte annonsera ut det än. Stand by.
Ska försöka att inte förvandla detta till en kaninblogg =P
Är det dock någon som tror att det komma dyka upp någon slags kaninserie snart? Anyone? No? ;)

Kommentarer
Postat av: Anders

Kan det månne bli en Roger?

2011-10-08 @ 23:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback