Fröken Frauke Presenterar nu på lördag!

Se till att inte missa Felicias och Johns nästa klubb, den kommer bli fantastisk!
Den 26 november är det premiär för FFP Extravaganza! Stora salen på Nalen kommer återigen att bli det underhållningspalats som det var på första hälften av 1900-talet. Vi kommer att se förstklassig underhållning av några av de största artisterna i Europa, ett av Stockholms bästa jazzband och en 1940-tals inspirerad fotoutställning.

Temat på denna tillställning är Andra Världskriget - eller rättare - kabarén och kreativiteten som trots krig och nöd ändå flödade. The Windmill Theatre i London är vår scen och inspiration, och det var här den burlesqua “revolutionen” startade i England under kriget. Hit kom både soldater och sociteten, män som kvinnor, för en stunds verklighetsflykt från den grymma världen utanför.

Vi kommer att ha en fullständigt fullproppad natt för er - så kom i tid!
Redan första timmen bjuder vi våra 250 första gäster på gratis Casa Rivas mousserade vin tillsammans med sång i uniform och uppträdande av ´upcoming burlesque starlet´- Lady Francesca

Detta är också vernissage för konstnären och fotografen John Paul Bichards: The Evacuation. 
En ny fotoserie där han utforskar sin familjs evakuering av The Channel Islands under Andra Världskriget.

Ungefär kl 22 blir det swingdans till Janne Sjöblom trio i den vackra balsalen, och showen som följer kommer att bli magnifik!

Artister:

Dusty Limits - The compere without compare
Vår konferencier och en av de största komiska genierna i Europa! Han har både vunnit utmärkelser och rest runt hela världen med sin vassa tunga, sin komiska briljans och sin fantastiska sångröst. En gayikon utan dess like!

Vicky Butterfly - Catch her if you can...
Burlesqueartist, dansare, performence-konstnär och kostymör, Vicky Butterfly är något utanför vår värld. Hon är en av världens abslout största och mest kända burlesquedansöser och har en unik estetik av tidigt 1900-tal, vaudeville och skir skönhet.

Fräulein Frauke- the Saucy Songbird
Kvinnan bakom FFP och en av Sveriges största burlesquestjärnor lovar nytt broadwayinspirerat krutdoftande spektakel...

Virginia Valentine
Burlesque superstar och kvinnan som satt Stockholm på burlesquens världskarta med sitt fantastiska arbete med Hootchy Kootchy Club!

Ruby Luscious 
Denna vintage darling förför med klassisk burlesque á la 40-tal och har retroglamour ut i de handskklädda fingerspetsarna...

Vår residenta dj Daniel the Bottomless Soldier kommer leta i gömmorna efter en grym blandning för ett svettigt dansgolv!

Dessutom har vi en fetishistisk sjukstuga som kommer ta hand om våra sårade soldater!

Vi har ingen uttalad dresskod men hoppas få se en uppsjö av partyglada och uppklädda gäster: uniform, vintage, burlesque, epok, fetish etc uppmuntras!
Vi älskar uniformer av alla dess slag, men uttalade nazistsymboler säger vi nej till.

Lördagen den 26 november
Nalen Stora Salen
21.00 till 02.00
150 kronor
Förköp www.nalen.com

www.frauleinfrauke.com
Gilla vår facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Fr%C3%B6ken-Frauke-Presenterar-Burlesqueklubb/110089232419793

Varmt välkomna till årets happening!

XxX Fräulein Frauke och John Paul Bichard

Ps, bjud in alla ni känner! ♥
Trackback