Call of Duty: Modern Warfare 3-releasefest!

Jonas och Daniel hade varsin VIP-biljett över till en releasefest för CoD: Modern Warfare 3 igårkväll på nattklubben Ambassadeur, på Kungsgatan. Vi möttes på hötorget, väntade in Mäkis sambos systerson Sebastian och drog alla sex till the partey!
Temat var limegrönt. Det fanns ingen ost i år, men det var små utsökta hamburgare att snacka på. Vidare fick vi en nyckelkedja med ett access-kort, två drinkbiljetter och en lysande grön pinne. Goda gröna drinkar bjöds det också på.
Vi testade spelet, det ser najs ut!
Det var lite underhållning under kvällen, en engelsk ståuppkomiker som gjorde narr av svenskarna (works every time!) plus att ett par svenskar tävlade online mot andra spelare i typ London, Amsterdam, Rom. Det var kul, de var sjukt duktiga!
Det blev lite kändisspotting också! Jonas Mäki fotade sig med snygg-Erik (från EMD), vi såg Tore Kullgren (från FCZ), Sean Banan och Amit Paul (från A-teens)
Spelet släpps kl. 00.00. Vi gick och tog våra jackor och ställde oss vid utgången första av alla, eftersom några skulle med ett tidigt pendeltåg. Alla var väldigt förväntansfulla i kön! (fast mest lekte vi bara med röken som kom ut ur rökmaskinen..)
Jonas var först att få sitt exemplar! Weee! Jag och Nicklas fick varsitt, och nu har vi två tv:s hemma igen, så vi kan spela tillsammans online =P
Man fick även med sig varsin t-shirt hem (oj, vad det retade stackarna utanför Webhallen som hade fått "bara" ett spel! =P)
It was an awesome night... =)
Trackback