Nationaldagen i Rålis

Dags att pärla i Rålambshovsparken!
Vi kom till parken vid 12 (efter en aningen hektisk morgon, skrivaren vägrade skriva ut min mall jag var uppe hela natten för att göra. Vi fick ta med oss laptopen och pärla från den istället). Hitta tältet, hälsa på Alex. De hade en soffa där man kunde sitta och spela Super Smash Bros.
Sätta upp lite plattor för att locka folk till tältet. (Inga barn visste vem Sonic var, men ALLA visste vad Angry Bird var. =O)
Jag satte igång med vår stora platta direkt.
Bredvid oss var Dragon's Lairs tält. Hälsade både på David och Eskil. De var populära! Fast målgruppen var lite för ung för just Magic the Gathering. Pokémon och Yu-Gi-Oh var populärare. Jag vann två Magic-kort i lotteriet dock! =P
Vår krukväxt hade vi med oss + visitkort
Mario börjar ta form.
Det var väldigt mycket som hände i parken, men vi kunde inte gå runt och titta så mycket. Däremot luktade det gott från matstånden. =P
Det kom väldigt mycket folk till vårt tält!
Barnen fick göra sina egna små plattor (små pac-man spöken, 1up's eller hjärtan) och så tejpade vi dem och slog in dem så att de kunde stryka dem hemma.
Det var alltid fullt vid tv:n också. (Vissa barn satt i timtals)
Sebbe var där mest hela dagen och höll oss sällskap. Micke som representerade SuperMotaro efter kl. 14 var också med.
Här har vi Motaro Crew, Agnes och Alex.
Dags att plocka undan. Vi hann verkligen inte färdigt med vårt stora motiv. Får göra klart det hemma sedan!
Efter dagen hjälpte vi till att bära alla grejer (Alex personliga soffa och köksbord) till deras lokal. Sedan drack vi lite öl och snackade spel, wrestling, thai-boxning med lite folk i deras affär. Trevligt! Köpte Mario All Stars till SNES och fick en handkontroll på köpet (som tack för bärhjälp). Bra service! ;)
Pizza på Formaggio kl. 21.30. Då var man hungrig! Hade inte ätit något (utom två tuggor av en kaviarmacka kl. 11) på hela dagen. Nice day!
Trackback