Midsommarfirande 2011!

Hade okristligt mycket tid på oss att städa och förbereda inför kvällen. Vi chillade, testade lite Buzz, skar upp lite kött, lyssnade på musik, packade resväskan (!) som vi skulle ta med oss till parken. Kl. 17.58 anlände Jonas och Daniel.
Efter en kvart tog vi med oss pick och pack och drog till Observatorielunden för att grilla.
Det var inte många där, två små sällskap utom vi. Vi bredde ut filtarna och satte igång grillarna. Efter en stund kom Jennys kompis Åsa + bekant, Martin och Simon (med BK-mat med sig! =O) och Jenny själv.
Så småningom gick supertrevliga Åsa + bekant, men Filip "Röding" Röding joinade oss istället. Dags för brännboll!

Lag nummer 1

Lag nummer 2
Vi körde två omgångar ute och två omgångar inne. 5 minuter per omgång. 1 poäng för bränd, 1 poäng för spelare som kommer in, 3 poäng för homerun och 2 poäng för lyra.
Spelet togs hem, ganska överlägset (30 poäng mot 22 liksom), av lag nummer 2! Bra jobbat!

Nästa gren var att alla i laget skulle hålla en pingisboll på en sked i munnen och gå runt och varva "konen". Det lag som kommer tillbaka först med sista man vann. Det blev Lag 2 som vann den grenen (efter en massa fuskande).
Sedan körde vi flera små ordlekar. Jonas hel- och halvhäxa gick ut på att säga en bokstav (ex P), sedan skulle näste man i ring säga en till bokstav (ex L) och tänka på ett ord som de två bokstäverna kan bilda. Man får dock inte säga ett faktiskt ord, typ PÅ, då har man förlorat. Efter mycket suckande i ringen fick vi igång en bra omgång dock.

Efter den var det Jennys klapplek då man skulle bilda dubbelord med två ord på en stavelse. En säger ett ord, till exempel "hus" och så säger den efter till exempel "bajs", då ska alla chanta "hus-bajs ba-da-bam-bam-bam". Sen går det bara snabbare och snabbare tills man tappar takten eller inte kommer på några korta ord. Skoj det med. =)
Nästa grej var min idé. Vi satte en kortlek på toppen av en glasflaska och gick ringen runt och skulle blåsa av kort från leken, utan att blåsa ner det understa kortet (och heller inte blåsa av 0 kort!). Straffet när man misslyckades blev horribelt. Det började med vanliga klunkar, men sedan var det roligare att övergå till Jonas shot med senap och chips i, Filips physalisfrukt med senap på och Martins champinjon med både chips, rostad lök, senap, vodka och ketchup på. Stackarn.. =P
Vid 22-tiden började bli lite kallt så vi bestämde oss för att dra oss inåt. Vi började spela Buzz! på 6 personer, eftersom Jonas tagit med några buzzers. Inte så populärt ämne dock, musik, så vi får köpa ett nytt spel till nästa gång tror jag. (Tur att det här var så billigt.)
Det spelades också arkad under kvällen...
Jenny och Simon lämnade oss först, precis innan en omgång Beer Pong (där jag, Jonas och Daniel blev helt krossade av Nicklas, Röding och Martin =O)
Daniel stack lagom till att hela det andra lagets muggar skulle drickas upp av förlorarna, så jag och Jonas fick dela på 6 stycken =S
Efter att Jonas dragit också spenderades kvällen med några låtar Lips, Battle Game och Super Mario bros. 3 (Röding och Martin tävlade i vem som kunde dö snabbast och klantigast/snyggast). Partyt avslutades vid 03.30.
Dagen efter såhär kan jag konstatera att det var en väldigt lyckad midsommarafton, att jag har sjuk träningsvärk i hela kroppen och att vi åt en väldigt delikat lunch idag:

Kommentarer
Postat av: Jonas

Det var astrevligt, tack för sällskapet, drinkarna och lekarna :) Är nästan sugen på senapsshots igen!

2011-06-25 @ 23:03:28
URL: http://www.gamereactor,se
Postat av: Daniel

Instämmer i ovanstående kommentar. Grymt trevlig midsommarafton! Tack för det =)

2011-06-26 @ 17:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback