Fannicklas pärlar i Rålambshovparken

I och med Nationaldagen idag blir det en massa skoj i Rålambshovsparken:

"Parkleken fylls med lekar, ansiktsmålning, snickeri och allsång för barn, och intill skateparken kan du hänga med Kungsholmens fritidsgård Kuggen, spela spel och träna basket med några av Stockholms proffspelare. Passa på att röra på dig och prova nya idrotter, så som zumba, pilates, pole fitness, stand up paddle surfing, lacrosse, aikido, speedminton och mycket mer. Jympa ute med Friskis&Svettis och SATS, eller dansa folkdans med Internationella folkdansklubben.

Dessutom kan du njuta av mat och dryck från några av Kungsholmens restauranger och caféer som kommer till parken. Eller lär dig mer om flera olika organisationer, föreningar och företag från området. Sjung parkkaraoke, shoppa i det fira och prata med dina lokala politiker."

http://www.kultur.stockholm.se/default.asp?id=34502

Vi ska basically visa upp lite av våra pärlplattor vi gjort, ha framme våra visitkort och sitta och pärla på plats. Folk får komma och sitta och pärla med oss! Vi delar tält med SuperMotaro, som kommer låta folk spela retrospel!
Jag har suttit halva natten och gjort en fin mall på motivet vi ska pärla. Döpt varenda pixel till en siffra (färg) + gjort den "utskriftvänlig" (eftersom vi inte har färg i skrivaren..). Uff! Nu måste jag sova.
Hoppas att vi ses där! ALLA borde komma, weee! (Vi kommer vara där från 12 och framåt ;P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback