Arkadkväll på SuperMotaro!

På vad som kunde tänkas vara en helt vanlig torsdagkväll drog vi oss till jordens mittpunkt Hantverkargatan 90 och SuperMotaros spelcafé för en freeplay-afton på arkadmaskinerna!
Väl där kunde vi skåda en tv med N64-spelet Super Smash Bros. (mitt absoluta favoritspel), en arkad med Garou: Mark of the Wolves (favoritfightern), lagom med folk som satt vid maskinerna, det trevliga värdparet Alex och Agnes och kall Trocadero ;)
Vi hälsade på Olle, Adam, Anton och Pier Solar-Zebbe och satte oss framför Puzzle Bobble och Mutation Nation.
Spelade en hel del Super Smash (och ägde rejäält!) och snackade med massor av roligt folk; Jan, Marcus, Magnus "sjunger för Billy", Tommy, Martin, Angelica och en massa andra!
Vi gjorde massa reklam för både mina serier och våra pärlplattor. De har redan sålt 6 (!) av våra pärlplattsmagneter (varav tre den kvällen)! De som gick först var Bub och Bob, sedan den gröna 1up-svampen, Link to the Past, Sonic och Mega Man.
Andra spel som bjöds på var nya Dolphin Blue (Metal Slug-kopia, men med delfiner! =P), Mr Driller, Strikers 1945 part 2, Raiden Fighters 2 och Parodius.
Partyt tog slut vid halv tolv, då schasade Alex ut de sista personerna. Vi gjorde sällskap till tunnelbanan (för Tommy) och buss (för Olle) och sedan promenerade vi till Odenplan med Magnus och snackade om tv-spelsbutiker och serier.
 
Hade en så sjukt trevlig kväll, hade kunnat hålla på hela natten! ;)
Trackback