Fannicklas går på restaurant!

Har prickat av alla grejer på dagens att göra-lista (eller, håller på med trean).
Det var ett konstigt dygn för oss. Vi somnade nämligen kl. 4/6 på morgonen, men när telefonen ringde kl. 08.30 så var vi båda klarvakna och steg upp (!). Jag tror aldrig att vi har gått upp så tidigt tillsammans. Vi var väldigt desorienterade, visste inte riktigt vad folk gör innan kl. 12. Men att spela Pier Solar och läsa gick bra. =) Det blev till och med lite morgongymnastik och frukost! =O
För ett halvår sedan drog vi nytta av ett erbjudande som sa att om vi betalar 120 kr (vilket vi gjorde då vi ändå hade lite pengar..) så skulle vi få äta för 300 kr på Retro, en restaurant två kvarter från oss med trevlig mat.
Så idag, äntligen, var det dags att gå dit och äta.
Mycket folk, högljutt, sex storbildsskärmar med fotboll på, men trevlig personal och rimliga priser.
Jag beställde Black and White (biff serverad med pommes frites, bearnaise- och rödvinssås) och Nicklas tog Fried Salmon (lax, kokt potatis, sparris och vitvinssås). YUM-MIE!
Istället för att förstöra kvällen genom att jobba så tog vi en tur till Casablanca och hyrde film, köpte chips och cola. Myskväll!
Vi såg The Lawnmower Man, baserad på en Stephen King-historia. Ganska bra var den. =)
Ska lägga mig tidigt ikväll, Nicklas sover redan (ja, kl. 3 är tidigt).
Tack för alla gratulationer på namnsdagen (Adam, Peter och mamma)! ;)

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Superfin ritad bild av oss när vi sitter på Retro. Brukar inte se Fannys verk när hon ritar dem, utan ser dem först här på bloggen. Kan vara så att jag ligger och sover när hon ritar dem. :P

2011-02-10 @ 16:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback