Julafton #4

Bilskjuts med Felicia och John på juldagens morgon till landsstället utanför Trosa. Där väntade (på kvällen) ett till julbord. Vi har inte tröttnat på maten ännu, utan det var väldigt gott!
Eftersom jag hade migrän typ hela vistelsen så var det Felicia som delade ut julklapparna i år.
Vi gav mamma "Sound of Music", ett par ljusstakar, en liten Lucy från Snobben + droppstopp till vinkartongen. Pappa fick en LP med ångloksljud på, ett par hängslen med pianotangenter, filmen "Svart Katt Vit Katt", en prenumeration på Spotify och tillsammans fick de en resväska. Fabbe fick en wok, spelet "Lips - Party Classics" och sin favoritchoklad.
Felicia fick True Blood (någon slags dryck från serien de gillar), ansiktskräm, muffinsprydnader att ha i granen och John fick ett par svarta hängslen och presentkort på ryggmassage. Tillsammans fick de 24 champagneglas och en microvågsugn.
Nicklas fick, bland annat, två jättesnygga t-shirts. En med Batman och en med Captain America! =)
Såhär såg det ut på kvällen efter julklappsutdelningen (bara Nicklas som är vaken och kollar på Morden i Midsomer):
På annandagen åt vi lammstek och potatisgratäng och spelade "Absolut Överrens" på kvällen (till och med Papie var med!). Kul spel, man spelar i par/lag och ska försöka synka fem svar under olika kategorier (ex. "saker man kan ha på rostat bröd"). Jag och Nicklas kom på delad förstaplats med päronen.
Vi åkte hem till stan på tisdagskvällen eftersom jag jobbade onsdag-torsdag. Har varit galet mycket folk på jobbet, uschan. Snart är mellandagsrean/jullovet slut dock, då blir det lugnt igen. Det har varit en bra jul iaf, får se om vi bara tar det lugnt på nyårsafton eller attendar någon fest...
Trackback