Solna-driven

Jag orkade inte gå upp och anmäla mig kl. 11, så Fabbe spelade herrar 4 ensam. Han vann tyvärr bara en match (även om han borde tagit den första killen, men då var han inte uppvärmd).
Vi kom lite senare och båda Fabbe och Nicklas spelade H3 kl. 16.30.
Nicklas mötte "Äpplets" son Marlon Appelgren i en tuff match med bra spel. Han tog faktiskt första set, men annars blev Spårvägaren honom för svår. 1-3.
I andra matchen mötte han Adam Nilsson från Djurgården. Sistnämnda blev definitivt störd av Nicklas anti, så det blev en lätt match. 3-0.
I sista matchen var han tvungen att vinna för att gå vidare. Aldrig kul med en sådan press. Hans motspelare Johan Hesselgren visste att han inte var vidare från poolen så han orkade inte prestera något spel över huvud taget. Eftersom det är svårt att spela mot en apatisk spelstil förlorade Nicklas ett set, men annars var det förstås inget problem. 3-1 vinst och han kom då etta i sin pool eftersom både han, Marlon och Adam vann två matcher var, men Nicklas hade högst setpoäng.
Fabian hade det inte lätt i sin pool i klass 3. Först mötte han den duktige Robert Eriksson från Djurgården. Tog första set väldigt snyggt, men sedan tre raka förluster.
Därefter var det Pontus Hörnquist från Stocksund (någon han redan mött flera gånger i serien och aldrig vunnit mot). Tyvärr förlust med 3-0.
Däremot var han nära mot Bardia Shaeban från Spånga. 3-2 i set och 11-8 i skilje. Tufft!
Nicklas spelade i åttondelen mot tysken Andrej Lundin från Segeltorp. Mycket bra spel bjöd de publiken på och matchen blev den längsta möjliga också. 3-2 till... Andrej! Jättesynd, för Nicklas var på väg att vända ett stort underläge och vinna då Andrej fick en kantboll och vann med 11-8.
Vi gick därifrån (kl. 19.30!) och var ändå nöjda med vår dag och vårt spel. Hungriga som vargar åtnjöt vi ett meal på Max (av alla ställen). Supergott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback