Spårvägens Drive In

Upp vid 11.30-tiden för att göra matsäck till Nicklas och åka till Midsommarkransen och SL Sporthall.
Första tävlingen för säsongen. Han mådde bra och kände sig i form, särskilt efter den bra träningen i onsdags.
Vi anmäler oss (till en man med uppenbara hörselproblem) och Nicklas värmer sedan upp med klubbkamraten Markus. Nedan har vi poolschemat. Nicklas fick heta Marklund idag =) När vi sade hans personnummer var det också missförstånd. "81 sa du? Okej, 78. Va? 88?" Vår klubb heter SIK också..
Andra spelare från SIK som tävlade i Herrar 3 var Affe, Rickard och Markus.
Nicklas fick en svår lottning. Spelade först en femsetare mot Fredrik Schönberg, superduktig Spårvägare med en hel del rutin. Ändå var han på väg att vinna matchen. Visserligen en del slarv av Fredrik, men ändå. 11-7 förlorade han med i skilje.
Därefter mötte han den vänsterhänte Fredrik "Mina-servar-är-omöjliga-att-ta" Englund. En gammal bekantskap. Nicklas hade redan torskat mot honom i slutspelet i Solna Driven förra året. Revanschsugen steg han fram, men hade tyvärr inte mycket att sätta emot de skruvade servarna. 3-0 förlust. Går inte vidare till slutspel men spelar ändå sitt bästa mot sista killen, Joakim Fornesten-Lind. Vann de två första hyffsat lätt, förlorade ett set och knöt sedan ihop säcken. Så Nicklas var ändå nöjd med dagen, och det hade han alla rätt att vara!
Själv hade jag med mig en bok (när Nicklas dömde och under uppvärmningen) och satt och pratade med Markus dotter. Vi snackade DS-spel (hon hade en skinande vit DS Lite) och pingis och poängtavlor. Det var superkul!
Våra fina matsäck (innehållande tre frallor och en liten baguette med skinka och gurka, morotsstänger, tre bananer, två Jalla yoghurtdrycker och två flaskor päronsaft) blev sorgligt bortglömd, eller snarare hanns den inte med så bra. Men det tog vi igen efter att tävlingen var slut!
Vi kom ut från hallen vid 15.30 och drog oss hemåt. Markus gick vidare från sin pool med inbördes möten. Tre personer hade vunnit två matcher och två av dom hade samma setsiffror också! =O
När vi gick hade Rickard vunnit två matcher och höll på att spela sin tredje. Han gick med all säkerhet vidare (lätt pool hade han också, erkände han själv). Affe hade det värre, torskade alla matcherna.
Vi kom hem och tog det lugnt, åt pizza/kycklingrulle till middag. Spelar nu Mushihimesama Futari. Strax är det Mayday och kvällsmacka som gäller! =)

Kommentarer
Postat av: Fabian

Jealous! Synd att det gick dåligt dock. Fredrik Englund :(

2010-08-16 @ 01:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback