Gren 1: Simning

Nu har jag postat alla referaten från helgen, läs uppifrån och fyra bloggar ner så missar du ingenting och det kommer i rätt ordning.
Vid "Gisesjön" avgjordes simningen. Vi tog varsin liten sak och lade dem på marken i en viss ordning. Adam vände sedan ryggen till och sa siffror mellan 1 och 4 för att bestämma turordningen. Den blev följande:
1. Pinnen - Fanny
2. Stenen - Martin
3. Kotten - Adam
4. Tennisbollen - Nicklas
Det ritades upp ett sträck i sanden, 5 meter från vattnet. Vid startskottet ska man springa i vattnet (man har redan doppat sig) och simma bort till ett hopptorn (ca 100 meter), nudda den, och sedan tillbaka och över sträcket.
Fanny, den enda kvinnliga deltagaren, antog sedan utmaningen. Hon simmade alldeles för snabbt till en början och tappade fart på tillbakavägen. Nådde hopptornet efter två minuter och tog sig i mål på 04.20.2.
Nästa person var Martin. Mycket muskler. Han gick ut otroligt hårt direkt, krålade ända ut till hopptornet och tog sig dit på en minut och femton sekunder. Hemvägen var värre, vågorna stora (det blåste en hel del). Sluttiden blev på 03.41.3.
Adam stiger fram. Kommer han kunna slå Martin? Springer så långt han kan, simmar fort ut till tornet (dit han når på tiden 01.30) och tyvärr långsammare tillbaka. Åskådarna stirrar på klockan då den börjar närma sig Martins tid. Adams otroliga springande till mållinjen gjorde att han fick tiden 03.41.1 (!). Två tiondelar före Martin.
Sist ut blev Nicklas. Han känner pressen, men försöker att inte bli för nervös. Han väljer att ta det lugnt på ditvägen och når inte tornet förrän 01.40, men har då krafterna att ta sig tillbaka snabbt. Han till och med krålar in mot mål. Han springer över mållinjen på tiden 03.28.6 och är alltså den här grenens vinnare!
Nicklas vann och får då 3 poäng, Adam kom tvåa och får 2 poäng, Martin kom trea och får 1 poäng. Fanny, som slutade sist, får 0 poäng.
(Efter Biljard och Bowling också)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback